Ce inseamna cand visezi o pisica neagra

Stiai ca daca visezi o pisica, acest lucru inseamna ca vei avea noroc si reusite in ceea ce priveste proiectele personale si profesionale?

Atata timp cat pisica este intr-o stare buna de sanatate si totul se petrece bine in vis, nu vei avea probleme. Chiar daca pisicile sunt un semn al prosperitatii sau al unor vesti bune, uneori daca visezi pisica poate sa fie un semn contradictoriu.

Acest lucru se intampla deoarece pentru unele persoanele, pisicile sunt semnul unor valori negative- mister sau minciuni. In timp ce pentru alte persoane, reprezinta exact contrariul.

Daca visezi o pisica neagra sau mai multe, acest lucru este legat de o tema sau indoiala. Pisica neagra este prin excelenta un animal al superstitiilor, semnificatia sa fiind in general, aceea a ghinionului.

Asemanatoare
Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna cand visezi ca iti pierzi dintii?

Culoarea neagra a unei feline mai poate simboliza tradarea sau ghinionul in dragoste. Daca ai visat o pisica neagra ranita sau bolnava, este probabil ca relatia sa fie distrusa de minciuni sau de tradare.
In caz, contrar, o pisica neagra in vis poate insemna un nou proiect pe care il ai in minte si care te nelinisteste.

Daca visezi o pisica alba, acest lucru nu poate insemna ceva pozitiv, din pacate. Este posibil ca unul din apropiati sa incerce sa creeze probleme. Acest tip de vis poate sa se refere la inocenta si la naivitatea ta.

Daca visezi ca o pisica te ataca, acest lucru inseamna ca te confrunti cu un pericol real si ca trebuie sa il infrunti. Si gherutele in acest atac inseamna ca trebuie sa faci mai multe eforturi pentru a rezolva o problema.

Daca visezi o pisica moarta, acest lucru poate inseamna ca te vei confrunta cu o frauda sau cu o escrocherie. Cineva vrea sa te pacaleasca deci trebuie sa iti iei anumite precautii pentru a reusi sa rezolvi totul.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna cand visezi ceai
You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More