Ce inseamna cand visezi o persoana decedata?

O persoana decedata in vis nu este in mod obligatoriu o experienta neplacuta. Chiar daca pe unii acest vis ii poate infricosa, in realitate, interpretarea acestui vis nu te va duce, cel mai probabil, spre concluzii negative. Chiar din contra. Drept urmare, ce inseamna cand visezo o persoana decedata?

O persoana decedata in vis. Cum poate fi interpretat visul?

O persoana decedata in vis poate parea neobisnuit, chiar surprinzator, daca tu esti cel care o viseaza. Dar, potrivit expertilor in vise, este de fapt destul de frecventa. De fapt, este posibil ca Dumnezeu sau o alta putere superioara sa incerce sa-ti trimita un mesaj prin intermediul visului tau nocturn…Conform expertilor, Dumnezeu se foloseste de visele cu morti pentru a ne oferi o imagine a cerului.

Uneori, ultima data cand vedem un membru al familiei sau o persoana draga este pe un pat de spital. Nu aceasta este imaginea pe care doriti sa o pastrati. Prin intermediul visului nostru, o putere superioara ne ofera posibilitatea de a afla prin ce trece acum acea persoana decedata. Adesea, mortii nostri sunt mai sanatosi decat au fost vreodata. Sunt mai fericiti, sunt acasa. Este doar un mod frumos de a ne vindeca inimile de durerea pe care ne-a provocat-o moartea lor.

Asemanatoare

Ce înseamnă când visezi pădure?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna cand visezi sfarsitul lumii?

Persoana decedata in vis: mostenirea unui dar spiritual

Aceste vise ar putea insemna ca primesti un dar pe care Dumnezeu l-a oferit anterior persoanei pe care o visezi. Acesta poate fi un dar spiritual sau o caracteristica divina, cum ar fi intelepciunea sau bunatatea. Dumnezeu ii permite visatorului sa profite de acest lucru. La urma urmei, Dumnezeu este constient de dorintele inimilor noastre.

Atunci cand persoana decedata intra in visul tau, este o invitatie deschisa pentru tine sa iti insusesti o parte din acea caracteristica pe care ai admirat-o la el sau la ea.

Alteori, o persoana draga decedata poate aparea intr-un vis pentru a comunica un mesaj din partea lui Dumnezeu. Mai ales pentru cei care sunt indurerati.

Visul este o poarta, o poarta catre supranatural. Daca oamenii tocmai au pierdut o persoana draga si nu-si pot lua ramas bun, Dumnezeu alege acea persoana pentru a reveni in visul lor ca mesager. Daca visatorul este indurerat, persoana decedata ii va spune ca este fericita, ca este in ceruri, ca Iisus este real. Si ca vor ca visatorul sa nu mai planga si sa-si traiasca destinul.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna cand visezi lemn

Sursa: https://www.wemystic.fr/rever-defunte/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More