Ce inseamna cand visezi o papusa

Sa visezi la o papusa poate avea semnificatii profunde legate de copilarie. Poate ca ai castigat sau ai vazut pe cineva casigand o papusa? Există mii si mii de modele de papusi, de la cele de materiale, pana la cele de sifon, papusi realiste, educative sau chiar infricosatoare. In trecut, pe vremuri, erau asociate cu misticismul si in Grecia erau folosite chiar la anumite ritualuri.

Ce inseamna deci cand visezi o papusa?

La fel cum există o multitudine de papusi, exista mai multe semnificatii generale ale acestui vis, care pot varia in functie de anumite detalii.

In general insa, o papusa in vis poate simboliza o legatura intangibila si profunda cu magia copilariei. O dorinta de a nu renunta la copilarie, la inocenta, la puritate sau la copilul tau interior.

Poate sa insemne si dorinta de conexiune in raport cu familia.

Asemanatoare
Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna cand visezi ploaie

Atunci cand visezi ca vezi o papusa, acest lucru poate insemna ca ai o profunda nostalgie cu privier la copilarie. Poti sa fii mai meditativ, mai cerebral, plin de ganduri si dialoguri cu privire la felul in care erau lucrurile pe vremea ta.

Daca in vis, papusa pe care ai vazut-o, prinde viata, acest lucru poate insemna dorinta ta de a te transforma. Vrei sa fii ceva ce nu esti inca. Poate sa fie o dorinta de a progresa in cariera, sau sa ai viata unei persoane pe care ai admirat-o mereu.

Atunci cand visezi ca tii o papusa, acest lucru poate inseamna nesiguranta ta cu privire la propria persoana. Nu ai incredere in tine si in ceea ce faci.

Daca visezi ca te joci cu o papusa, acest lucru este foarte bun, in vis, dar si in viata adevarata. Este un semn ca relatiile tale se vor dezvolta si ca este un bun moment pentru a comunica, deoarece oamenii au tendinta de a fi intelegatori.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna cand visezi pantofi

Atunci cand visezi ca vrei sa cumperi o papusa, acest lucru poate insemna ca vei avea noi oportunitati in viata.

Sursa: https://le-temple-du-sommeil.fr/blogs/blog/rever-mort-frere

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More