Ce inseamna cand visezi lumina?

Sa visezi lumina nu este un lucru lipsit de insemnatate. Acest lucru spune multe despre personalitatea celui care viseaza, despre aspiratiile acestuia. In timp ce dormim, creierul nostru ne trimite mesaje puternice. Aceste cadouri sunt pretioase si specialistii ne recomanda sa interpretam visele cat mai corect cu putinta pentru a vedea ce mesaje ne transmit.

Ce inseamna cand visezi lumina?

Lumina este un simbol al visului de intelegere si de cunoastere. Aprinderea luminii intr-o incapere semnifica ca persoana care viseaza intelege realitatea care il inconjoara si ca poate interactiona cu lumina eficient, in totala intelegere. Pe de alta parte, daca cel care viseaza incearca sa aprinda lumina insa nu reuseste, acest lucru semnifica o lipsa de intelegere pentru persoana care viseaza.

Atunci cand o persoana vede lumina in vis, acest lucru inseamna claritate, intelegere si perspicacitate. Sa vezi lumina traversand norii poate insemna o noua intelegere a unei situatii dificile. Persoana care viseaza vede mai clar lucrurile, poate acum vedea adevarul.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna cand visezi un accesoriu?

Faptul de a nu putea aprinde lumina semnifica lipsa de perspicacitate intr-o anumita situatie. Vazand o lumina straina sau cum lumina se diminueaza, persoana care viseaza ar putea avea o surpriza neplacuta.
Lumina este un semn pozitiv de obicei intr-un vis. Confera energie pozitiva pentru a contra energia negativa din viata. Acest lucru inseamna intelegere noua, claritate noua, adevar nou. Daca persoana care viseaza vede o lumina indepartata, acest vis poate semnifica speranta ca va reusi tot ceea ce isi propune in viitor.

Lumina in vis vine cu un strop de claritate in umbrele vietii. Persoana care viseaza este pe cale sa inteleaga adevarul. Lumina unui foc poate semnifica faptul ca persoana care viseaza este ghidata spre noi cunostinte, isi doreste mai multa intelepciune in viata si mai multa rabdare si liniste.

Sursa: https://www.wemystic.fr/rever-lumiere/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More