Ce inseamna cand visezi lemn

Ni se intampla uneori sa visam lucruri ciudate si nu ne dam intotdeauna seama ce pot insemna aceste vise. Este valabil si in cazul daca visezi lemn, un vis pozitiv in unele cazuri deoarece poate reprezenta creativitatea, sosirea unor vesti bune si crearea unor proiecte noi in viata reala. Semnificatiile negative ale acestui vis pot fi urmatoarele: vulnerabilitate, vesti proaste.

Ce inseamna cand visezi lemn sculptat?

Visul in care apare lemnul sculptat reprezinta valorile noastre, radacinile noastre, spiritul nostru incearca sa ne transmita sa nu uitam de unde am venit si ca este important sa ne pastram valorile vii, sa evitam problemele.

Ce inseamna cand visezi lemn putrezit?

Asemanatoare
Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna cand visezi foc?

Lemnul putrezit in vis semnifica nesigurante si de lipsa increderii in propriile foerte. Simti ca lucrurile nu merg in directia potrivita in viata ta si poate acest lucru se intampla din vina ta. Drept urmare, ar trebui sa te concentrezi asupra ce iti doresti in viata, asupra cee ace simti sisa ai incredere in tine si in tot ce faci pentru a elimina tot ce este negativ din viata ta.

Ce inseamna cand visezi lemn ars?

Daca in vis tu esti cel care arzi lemnul, acest lucru inseamna ca ceva te macina din interior si ca nu poti scapa de aceasta senzatie. Cu alte cuvinte, exista sentimente refulate pe care nu prea le poti exprima, esti genul care isi interiorizeaza problemele. Cel mai bun lucru pe care il poti face este sa exprimi absolut tot ce simti. Daca esti certat cu o persoana importanta din viata ta a venit vremea sa faci pace cu acea persoana, sa vorbiti deoarece este singura maniera de a te calma. Doar asa poti regasi stabilitatea in viata ta, atat din punct de vedere emotional cat si din punct de vedere mental.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna cand visezi instrument muzical

Acum, data viitoare cand iti apare lemnul in vis vei sti ce semifica acest tip de vis.

Sursa: https://le-temple-du-sommeil.fr/blogs/blog/rever-the

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More