Ce inseamna cand visezi instrument muzical

Muzica este o arta care nu necesita ratiune pentru a fi inteleasa si pentru a provoca diferite sentimente in noi deoarece, chiar si fara cuvinte, ne poate face fericiti sau tristi. Un instrument muzical aparut in vis poate face referire la capacitatile fiecarui individ in parte.

Ce inseamna cand visezi instrument muzical

In funcie de context si in functie de tipul de instrument pe care l-ai visat: cu corzi, cu percutie sau electronic, interpretatile pot fi diferite. Muzica, facand parte din arta, nu este necesar sa rezonam cu ea si de a intelege anumite sentimente.

Daca visezi un instrument muzical pentru care este necesara utilizarea unui parcus precum violoncel sau contrabas acest vis semnifica impulsiunile emotionale generate de catre persoanele care te inconjoara.
In cazul in care in vis apar instrumente pe percutie precum baterie sau pian, acest vis reprezinta energia care circula la interior si modalitatea pe care cel care viseaza o foloseste pentru a-si consuma energia.

Asemanatoare

Ce inseamna cand visezi scoala?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna cand visezi divort?

Pe de alta parte, sa visezi un instrument cu coarda precum mandolina sau contrabas si, mai ales chitara, simbolizeaza modalitatea prin care este posibil sa te adaptezi la situatiile care te inconjoara. Poti da dovada de empatie rapid si eficient fata de persoanele din jurul tau.

Daca in vis apar instrumente mai vechi acest lucru simbolizeaza ganduri conservatoare, traditionale si acest tip de vis are menirea de a ne reafirma criteriile ferme dupa care ne ghidam in viata si mult mai greu de influentat.

Daca in vis apar instrumente moderne atunci acest vis semnifica faptul ca esti pe cale sa accepti oricand noutatea, sa fii pionier in absolut toate obiectivele fixate.

Daca in vis iti apar unele insturmente precum saxofon sau trombon sau chiar trompeta, acest lucru semnifca faptul ca nu esti genul de persoana care se lasa condusa de emotii, ci de ratiune.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna cand visezi ca esti insarcinata?

Sursa: https://le-temple-du-sommeil.fr/blogs/blog/rever-dinstrument-de-musique-significations

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More