Ce inseamna cand visezi foc?

Visele cu foc rareori ne lasa indiferenti atunci cand ne trezim. Daca tocmai ti-a aparut visul in foc probabil ca ai vrea sa stii ce dezvaluie acest vis despre mintea ta inconstienta. Articolul de astazi face lumina asupra secretelor din spatele viselor despre foc.

Ce inseamna cand visezi foc?

Daca visezi ca reusesti sa controlezi focul  si il folosesti pentru a-ti satisface propriile nevoi, atunci focul are o semnificatie pozitiva. De asemenea, indica faptul ca iti doresti sa se produca o schimbare.

Faptul ca aprinzi un foc pentru altii indica faptul ca ii ajuti sau ii ghidezi pe cei din jurul tau. Impartasirea unui foc de tabara poate exprima, de asemenea, o nevoie sau un interes pentru socializare si companie.

Aprinderea unui foc in casa ta, mai ales pe vreme rece sau nefavorabila, sugereaza un noroc iminent.

Aprinderea unui foc in timpul unei calatorii arata ca esti creativ, inovator sau ca realizezi ceva nou.

Asemanatoare

Ce influență are Luna asupra viselor noastre?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna cand visezi un demon?

Un foc controlat care arde in semineu semnaleaza confort, caldura si lumina. Esti  multumit de situatia ta actuala. Cautarea unui foc in semineu in visul tau poate indica faptul ca esti in cautarea confortului si a iluminarii in viata ta.

Pe de alta parte, daca declansam un incendiu necontrolat cu scopul de a distruge oameni, obiecte si proprietati (adica incendiere premeditata), atunci probabil ca in viata noastra exista gelozie, amaraciune sau ura fata de un coleg, un prieten sau o ruda.

Ce simti atunci cand visezi foc?

Ceea ce simti  in timpul visului este, de asemenea, foarte important.

Daca simti durerea arsurii in vis, acest vis ar putea insemna ca viata ta actuala este amenintatoare si dureroasa. Ar putea exista o problema nerezolvata care ne provoaca durere in subconstient. Simtim ambitie, furie, frustrare si alte emotii puternice. Este posibil sa trecem printr-o despartire dureroasa din punct de vedere emotional sau prin probleme dificile la locul de munca.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna cand visezi ca esti insarcinata?

Sentimentul de bine sau entuziasmul ca inima noastra este in flacari sugereaza emotii pozitive puternice sau dragoste pentru cineva din viata noastra. Este posibil sa ne aflam in prezent intr-o relatie interesanta si sa avem o dorinta intensa pentru partenerul nostru actual.

Senzatia de oboseala sugereaza ca ne simtim epuizati sau demotivati.

 

Sursa:  https://www.wemystic.fr/reves-autour-feu/

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More