Ce inseamna cand visezi dragon

Dragonul reprezinta simbolul puterii si curajului. Este cea mai populara creatura mitica si apare in toate culturile lumii si in numeroase opere de fictiune. Aceasta popularitate a facut din dragon o creatura adesea reprezentata in obiecte de decor, haine sau bijuterii. Inelul dragon este, spre exemplu, unul din cele mai vandute inele online. Insa, in vis, dragonul are in egala masura o serie de semnificatii importante.

Ce inseamna cand visezi un dragon care zboara?

Un dragon care zboara in vis semnifica ca iti poti atinge absolut toate obiecivele pe care ti le stabilesti, toate visele si asta intr-o perioada scurta de timp. Trebuie sa iti pastrezi credinta si sa ai rabdare, toate problemele se vor rezolva la un moment dat. Va urma o perioada de batalii, de determinare, adica o faza in care vei fi nevoit sa iti dovedesti valoarea in fata anumitor persoane.

Ce inseamna cand visezi dragon mort?

Asemanatoare

Ce inseamna cand visezi scoala?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna cand visezi plaja

Dragonul mort in vis semnifica deschiderea drumurilor in viata, mai ales in unele domenii cum este iubirea. Este o perioada in care ai toate sansele sa iti regasesti prieteniile pierdute. Atat pentru tine cat si pentru ceilalti este esential sa te axezi pe evolutia ta, sa muncesti in acest sens. Nu conteaza modalitatea in care dragonul din vis si-a pierdut viata deoarece in general sensul nu este diferit. Este momentul ideal de a profita de tot ce are viata mai bun de oferit.

Ce inseamna cand visezi ca zbori pe un dragon?

Daca visezi ca zbori pe spatele unui dragon trebuie sa stii ca acest vis are o semnificatie dubla. Poate fi o avertizare pentru faptul ca ar trebui sa incetezi sa te mai lasi ghidat de furie si poate fi in egala masura ca poti rezolva problemele. Este esential sa incepi sa iti traiesti viata in mod diferit si sa profiti din plin de aceasta noua etapa din viata ta. In orice caz, fii linistit, vei avea ocazia sa treci peste absolut toate problemele…

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna cand visezi ca esti insarcinata?

Sursa: https://le-temple-du-sommeil.fr/blogs/blog/rever-dragon-signification

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More