Ce inseamna cand visezi divort

Sa visezi un divort nu este cu siguranta un lucru banal.  Este un vis care spune multe despre personalitatea noastra, despre starea noastra actuala de spirit si despre aspiratiile noastre. Noi credem profund in puterea interpretarii viselor. Simbolismul viselor ne ajuta sa ne intelegem mai bine pe noi insine. In timpul somnului, creierul nostru ne trimite mesaje puternice. Aceste daruri sunt pretioase si este foarte recomandat sa le interpretam cat mai bine.

Divortul in vis: un semn rau?

 

Sa visezi un divort poate insemna ca te afli intr-o situatie de care trebuie sa te desparti. A tine cont de acest vis este important pentru dezvoltarea personala si pentru a evita sa fii asociat cu lucruri care iti  vor impregna cu o reputatie negativa.

 

Asemanatoare

Ce inseamna cand visezi ca esti ucis?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna cand visezi ca esti insarcinata?

A visa un divort poate insemna ca este timpul sa te reorganizezi si sa iti resetezi prioritatile de viata. S-ar putea sa trebuiasca sa te asiguri ca iti separi problemele de o parte din tine. Poate insemna, de asemenea, ca iti este teama sa fii singur. Exista probleme in relatia ta actuala?

Atunci cand visezi ca parintii tai au divortat, poate reprezenta problemele pe care le ai in viata ta. Incerci sa iti multumesti parintii fara sa-i dezamagesti? Singura persoana pe care trebuie sa o multumesti este tu insuti. Un vis de divort poate reflecta stresul din viata ta de zi cu zi. Ai facut o greseala? Incerci sa corectezi o greseala? Divortul reprezinta, de asemenea, schimbarea. Poate fi un moment bun de a renunta la obiceiurile care nu iti mai sunt de folos.

Divortul poate reprezenta despartirea de vechile obiceiuri si credinte care au facut parte din viata ta pentru o lunga perioada de timp. Poate ca un proiect se apropie de sfarsit sau ai o noua viziune asupra lumii. Poate reprezenta o parte din tine insuti pe care nu te mai poti baza, cum ar fi o pofta de mancare sau de o tigara atunci cand esti suparat. Te simti in nesiguranta in acest moment? Iti este teama ca cel pe care il iubesti te va lasa singur? Exista ceva in relatia voastra care are nevoie de atentia ta urgenta? Ar fi bine sa petreceti timp de calitate impreuna.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna daca visezi ploaie?

 

Sursa: https://www.wemystic.fr/rever-divorce/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More