Ce inseamna cand visezi divort?

Divortul in vis nu este o chestiune banala. Spune multe despre personalitatea noastra, despre starea noastra actuala de spirit si despre aspiratiile noastre. Noi credem profund in puterea interpretarii viselor. Simbolismul viselor ne ajuta sa ne intelegem mai bine pe noi insine. Ne permite sa facem un pas inapoi fata de aspiratiile, temerile si planurile noastre. In timp ce dormim, creierul nostru ne trimite mesaje puternice. Aceste daruri sunt pretioase, iar noi suntem bine sfatuiti sa le interpretam in cel mai bun mod posibil.

Divortul in vis: semn rau?

Sa visezi un divort poate insemna ca te afli intr-o situatie de care trebuie sa te desparti. Luarea in considerare a acestui vis este importanta pentru dezvoltarea personala si pentru a evita sa fii asociat cu lucruri care iti vor impregna o reputatie negativa.

Asemanatoare
Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna cand visezi tsunami?

Sa visezi un divort poate insemna ca este un moment de reorganizare si de resetare a prioritatilor vietii tale. S-ar putea sa trebuiasca sa te asiguri ca iti separi problemele de o parte din tine. Poate insemna, de asemenea, ca iti este teama sa fii singur. Exista probleme in relatia ta actuala?

Atunci cand visezi ca parintii tai au divortat, acest vis poate reprezenta problemele pe care le ai in viata. Incerci sa iti multumesti parintii, nu vrei sa-i dezamagesti? Singura persoana pe care trebuie sa o multumesti este tu insuti. Un divort in vis poate reflecta stresul din viata ta de zi cu zi. Ai facut o greseala? Incerci sa corectezi o greseala? Divortul reprezinta, de asemenea, schimbarea. Poate fi momentul potrivit pentru a renunta la obiceiurile care nu iti mai sunt de folos.

Alte interpretari posibile

Divortul poate reprezenta despartirea de vechile obiceiuri si credinte care au facut parte din viata ta pentru o lunga perioada de timp. Poate ca un proiect se apropie de sfarsit sau ai o noua viziune asupra lumii. Poate reprezenta o parte din tine insuti pe care nu te mai poti baza, cum ar fi o pofta de mancare sau de o tigara atunci cand esti suparat. Te simti nesigur in acest moment? Iti este teama ca persoana pe care o iubesti te va lasa singur? Exista ceva in relatia ta care are nevoie de atentia ta urgenta? Petreceti timp de calitate impreuna.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna cand iti visezi bunica moarta?

Sursa: https://www.wemystic.fr/rever-divorce/

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More