Ce inseamna cand visezi culori

Este destul de frecvent ca o persoana sa viseze o anumita culoare speciala, diferite nuante, calde si reci. Adevarul este ca aceste culori au un sens atunci cand se manifesta in visele noastre insa, acestea, in general, sunt asociate sau legate de o situatie…emotionala.

Ce inseamna cand visezi culoarea rosie

In momentul in care iti apare culoarea rosie in vis, acest lucru inseamna ca viata ta este plina de energie. La trezire te vei simti euforic si puternic, sigur de faptul ca vei realiza absolut tot ce iti propui in viata. Un astfel de vis te va umple de adrenalina. In general, rosu este o culoare care reprezinta energia pozitiva.

Ce inseamna cand visezi culoarea albastra

Asemanatoare

Ce influenta are Luna asupra viselor noastre?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna cand te trezesti dintr-un vis plangand

Culoarea albastra in vis reprezinta intuitia, meditatia si calmul spiritual, chiar daca, poate reprezenta, in egala masura, tristetea. Cand apare in vis, vorbeste despre liniste, calm si fericire. Te conectezi cu domeniul spiritual al fiintei tale, trebuie sa te simti fericit pentru faptul ca ai visat culoarea albastra deoarece acesta este un semn mare si important pentru tine.

Ce inseamna cand visezi culoarea alba

Daca in vis ti-a aparut culoarea alba, trebuie sa stii ca aceasta culoare reprezinta puritatea, noutatea, chiar si in unele culturi poate semnifica culoarea mortii si a doliului. Aceasta culoare reprezinta in egala masura renasterea, nivele ridicate de vindecare. Drept urmare, culoarea alba in vis semnifica cunoastere si intelepciune, energie si vitalitate.

Ce inseamna cand visezi culoarea verde

Atunci cand iti apare culoarea verde in vis, acest lucru semnifica ca vei avea parte de noroc in viata. Aceasta experienta vrea sa iti trimita un mesaj cat se poate de clar. Poate semnifica creativitatea si talentul care zac in tine. Acest vis inseamna ca vei beneficia de o mai buna etapa de dezvoltare personala dar nu nu numai, in toate aspectele vietii.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna cand visezi pantofi

Sursa: https://le-temple-du-sommeil.fr/blogs/blog/rever-couleurs

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More