Ce inseamna cand visezi cimitir?

Daca visezi ca esti intr-un cimitir sau daca te plimbi printr-un cimitir poate parea pentru unii un lucru negativ insa mai poate semnifica faptul ca esti pregatit sa infrunti un anumit obstacol in viata ta cu calm si cu pace. Cimitirul care apare adesea in vis nelinisteste persoana care viseaza insa nu are neaparat o semnificatie negativa.

Ce inseamna cand visezi cimitir?

Cimitirul este un simbol al mortii si al renasterii. Daca visezi ca vizitezi un cimitir, acest lucru semnifica ca esti impacat cu ideea ca intr-o zi vei muri si ca vei renaste. Daca mergi la cimitir la o persoana draga tie acest lucru inseamna ca ai acceptat aceasta pierdere in cele din urma. Daca in vis iti apare un mormant gol sau un mormant cu numele tau deasupra acest lucru insamna ca esti in mare pericol.

Daca te visezi ratacind printre pietrele funerare acest lucru indica faptul ca nu iti este teama de moarte. Este un semn al faptului ca in viitorul apropiat iti va merge de minune pe toate planurile.

Asemanatoare

Ce influență are Luna asupra viselor noastre?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna cand visezi tsunami?

Te simti nefericit? Care este motivul intristarii tale? Exista un motiv pentru care te simti asa?

Chiar daca viata este frumoasa si trebuie traita din plin, uneori nu reusesti sa intelegi de ce te simti rau, nefericit. In acest caz, cimitirul in vis ar putea fi un semn ca cineva din lumea de dincolo incearca sa iti trimita un mesaj.

Vazand fantoma unei persoane in cimitir, acest lucru poate insemna ca esti in cautare de raspunsuri, ca te intrebi ce se va intampla cu sufletul tau dupa moarte. Este o intrebare normala insa, din nefericire, nu ai niciun control asupra ce se va intampla cu tine dupa moarte. Acest vis poate fi un simplu vis care iti indica faptul ca o persoana din lumea de dincolo incearca sa iti trimita un mesaj.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna cand visezi o papusa

Sursa: https://le-temple-du-sommeil.fr/blogs/blog/rever-cimetiere

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More