Ce inseamna cand visezi ceai

Ai visat azi noapte ceai si ti-ai dori sa stii ce inseamna cand visezi ceai? Atunci randurile de mai jos sunt pentru tine.

Ce inseamna cand visezi ca bei ceai?

Daca bei ceai in vis acest lucru inseamna ca te vei afla intr-o companie placuta in perioada imediat urmatoare. Este posibil sa pleci intr-o calatorie sau sa iesi intr-o seara in oras cu un grup de prieteni pe care ii cunosti de o perioada scurta de timp. Te pregatesti psihic pentru o perioada mai tensionata in care nu ai suficiente subiecte de abordat insa, trebuie sa sitii ca se va intampla exact contrariul, spre suprinderea ta.

Ce inseamna cand visezi ca alte persoane beau ceai?

Daca in vis alte persoane beau ceai, acesta este un avertisment al faptului ca trebuie sa fii atent la un grup de femei din anturajul tau. Daca un barbat este cel care viseaza ca alte persoane beau ceai, acest lucru inseamna ca o femeie din anturajul acestuia va incerca sa faca tot psoibilul pentru a-I atrage atentia. Nu va ezita a recurga la minciuni si la intrigi in incercarea de a-l seduce. In schimb, daca o femeie este cea care viseaza ca o alta persoana bea ceai, acest lucru inseamna ca are un rival/a.

Asemanatoare

Ce inseamna cand visezi scoala?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna cand visezi lemn

Ce inseamna cand visezi ca faci ceai?

Atunci cand visezi ca faci ceai, acest lucru inseamna ca esti favoritul tuturor. S-ar putea sa fii cea mai tanara persoana si toata lumea vrea sa te protejeze de probleme si de griji. In ciuda varstei tale, vad in tine un interlocutor matur, care stie sa asculte si sa dea un sfat bun. Esti umarul pe care se pot sprijini la nevoie, sprijinul lor, un veritabil prieten care ii va critica daca situatia o cere.

Ce inseamna cand visezi ceai de musetel

Ceaiul de musetel in vis semnifica o recuperare fizica si mentala completa. Ai reusit sa treci cu bine peste toate situatiile stresante din viata, ai reusit sa te transformi dintr-o bomba cu ceas, oricand gata sa explodeze, intr- persoana calma.

Sursa: https://le-temple-du-sommeil.fr/blogs/blog/rever-the

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna cand visezi un rau
You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More