Ce inseamna cand visezi ca mananci

Este un lucru curent sa visam situatii zilnice sau obiecte din viata de zi cu zi. Acesta este, de altfel, un mecanism al creierului nostru in timpul uneia din fazele somnului, atunci cand “repetam” actiunile pe care le-am realizat pe timp de zi. La prima vedere, nu este nimic profund cu faptul de a visa ca mancam. Daca vei citi randurile de mai jos vei vedea ca atunci cand visam ca mancam nu “repetam” actiuni realizate pe timp de zi.

Care este insa explicatia posibila?

De obicei, persoanele care viseaza ca mananca sunt cele care urmeaza un regim alimentar. Drept urmare, semnificatia acestui vis este una extrem de simpla: pur si simplu le este foame! Visul in care apari ca mananci este un mecanism al subconstientului nostru pentru a compensa o lipsa fiziologica. Una din marile functii ale viselor este acest mecasnim de compensare. Drept urmare nu este un lucru surprinzator faptul ca visezi ca mananci atunci cand esti la dieta sau cand nu te alimentezi in mod corespunzator.

Asemanatoare

Ce influență are Luna asupra viselor noastre?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna cand visezi ca te rogi

O alta interpretare a visului in care apare mancarea este urmatoarea: s-ar putea referi la foamea emotionala a persoanei care viseaza. Celui care viseaza ii este “foame” sa evolueze, sa schimbe ceva in viata sa, sa descopere, sentimente si emotii care pot aparea in vis prin intermediul unor preparate culinare necunoscute insa savuroase, texturi si gusturi noi.

Ce inseamna cand visezi ciocolata?

Daca in vis iti apare ciocolata in orice forma – spuma de ciocolata, prajitura cu ciocolata – acest lucru poate fi sinomim cu delicatetea, afectiunea si iubirea. Toate variantele acestui vis sunt in general placute si cel care viseaza adora sa le consume. Deoarece ciocolata este asociata cu copilaria, acest vis ar putea fi o referire directa la sufletul tau de copil sau la starea de spirit de moment.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna cand iti visezi bunica moarta?

Sursa: https://education.toutcomment.com/article/rever-de-manger-signification-des-reves-14651.html

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More