Ce inseamna cand visezi ca iti pierzi dintii?

Numeroase sunt persoanele care au visat cel putin o data ca si-au pierdut dintii. Acest tip de vis provoaca in general o anxietate profunda. Haideti sa vedem impreuna in cele ce urmeaza ce inseamna cand visezi ca iti pierzi dintii.

Daca un minor este cel care viseaza ca isi pierde dintii

Acest vis indica faptul ca starea de sanatate a celui care viseaza nu este una tocmai buna: are dureri de gat, dureri de dinti, etc. Recomandarea este sa acesta sa nu consume alimente prajite, calde sau mancare picanta.

Daca o femeie viseaza ca isi pierde dintii

Acest vis indica faptul ca in viitorul apropiat va avea parte de o avere nesperata, neasteptata si va avea posibilitatea de a calatori impreuna cu familia.

Asemanatoare

Ce influenta are Luna asupra viselor noastre?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna cand visezi un fluture negru

Daca o femeie insarcinata viseaza ca isi pierde dintii

Daca o femeie insarcinata este cea care viseaza ca isi pierde dintii, ca dintii sai cad in mod natural, acest lucru semnifica ca mama si copilul sunt in siguranta si ca bebelusul se va naste sanatos.

Daca o femeie viseaza ca isi scoate dintii de una singura acest lucru indica faptul ca este pregatita sa iasa din zona de confort.

Daca un barbat viseaza ca isi pierde dintii

Situatia este exact inversa: semnifica ca averea sa recenta este in pericol si ca activitatile sau proiectele aflate in derulare vor intalni o multime de obstacole. In aceasta situatie, trebuie sa se gandeasca foarte bine si sa rezolve aceasta problema in mod rational.

Daca un batran/batrana este cea/cel care viseaza ca isi pierde dintii

Acest vis semnifica ca va avea parte de pierderi financiare in viitorul apropiat. Se sugereaza astfel faptul ca va trebui sa invete sa suporte si sa accepte aceasta pierdere. In momentul in care ghinionul se va incheia, norocul va fi din nou de partea sa. Aceasta situatie nefericita nu va dura foarte mult timp.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce influenta are Luna asupra viselor noastre?
You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More