Ce inseamna cand visezi ca esti ucis?

Noaptea trecuta ai visat ca ai fost ucis. Un cosmar destul de infricosator, care te lasa cu transpiratii reci cand te trezesti… Dar ce inseamna acest vis cel putin ciudat si surprinzator? Ar trebui sa te astepti la un nou atac? Ar trebui sa te baricadezi in casa in urmatoarele zile? In cele ce urmeaza iti vom raspunde la urmatoarea intrebare: Ce inseamna cand visezi ca esti ucis?

Cum se interpreteaza un astfel de vis?

Sa visezi ca esti ucis nu este o chestiune banala. Spune multe despre emotiile tale ingropate si despre starea ta de spirit din acel moment. In primul rand, fii linistit: acest tip de vis nu inseamna in niciun caz ca trebuie sa iti faci griji pentru integritatea ta fizica. Nu are nimic de-a face cu potentiala existenta a unui criminal care vrea sa te prinda. Din fericire, trebuie sa ne uitam la simbolistica acestui cosmar foarte special, care poate fi traumatizant atunci cand te trezesti.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna cand visezi o papusa

Sterge cu buretele trecutul

Chiar daca toate visele sunt diferite si fiecare ar trebui interpretat in mod individual, se poate spune totusi ca cosmarurile de acest tip evidentiaza o nevoie evidenta: aceea de a sterge cu buretele trecutul.

Daca tocmai ai visat ca esti urmarit de un criminal, inseamna ca subconstientul tau iti trimite un mesaj puternic. Trebuie sa iti continui viata si sa depasesti ranile trecutului.

Daca esti ucis cu o arma

In visul tau, asasinul te urmareste si te ucide cu o arma? Gandeste-te la relatiile tale din trecut. A fost una dintre ele deosebit de dureroasa? Daca da, subconstientul tau iti trimite un mesaj prin acest vis. Faptul ca visezi ca esti ucis cu o arma poate insemna ca inca nu te-ai impacat cu o relatie din trecut care ti-a facut rau. Trebuie sa depasesti aceste traume din trecut pentru a putea merge mai departe in viata ta intr-un mod calm si pasnic.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna cand visezi pesti?

Ce se intampla cu sanatatea ta?

In cazuri mai rare, acest tip de vis poate anunta viitoare probleme de sanatate. Incearca sa iti amintesti ce parte a corpului a lovit criminalul in cosmarul tau. Fara sa intri in panica, fa-ti timp sa te concentrezi asupra corpului tau si asupra oricarei dureri pe care ai incercat sa o inabusi.

Ca toate visele, visul de a fi ucis ne spune multe despre subconstientul nostru. Visele noastre dezvaluie subconstientul nostru. Partea pe care nu ne-o asumam, pe care nu ne facem intotdeauna timp sa o luam in considerare. Si totusi, poate fi foarte benefic sa facem bilantul a ceea ce se intampla in viata noastra, astfel incat sa putem merge mai departe cu mai multa seninatate.

 

Sursa: https://www.wemystic.fr/rever-tuer/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More