Ce inseamna cand visezi ca esti rapit?

Sa visezi ca esti rapit nu este cu siguranta o chestiune banala. Spune multe despre personalitatea ta, despre starea ta actuala de spirit si despre aspiratiile tale. Noi credem profund in puterea interpretarii viselor. Simbolismul viselor ne ajuta sa ne intelegem mai bine pe noi insine. Ne permite sa facem un pas in fata in legatura cu aspiratiile, temerile si planurile noastre. In timp ce dormim, creierul nostru ne trimite mesaje puternice. Aceste daruri sunt pretioase, iar noi suntem bine sfatuiti sa le interpretam in cel mai bun mod posibil. Fara sa mai lungim vorba, descopera ce se ascunde in spatele visului cu rapire…

Ce inseamna cand visezi ca esti rapit?

A visa ca esti rapit implica (din punctul de vedere al psihologiei viselor) faptul ca te simti manipulat de cineva in viata ta de veghe. Aceasta este principala interpretare a viselor. Sau ai pierdut controlul asupra unor aspecte ale viitorului tau. Visul tau ar putea reprezenta un aspect al personalitatii tale care controleaza un alt aspect. Comportamentul prezentat in vis depinde de propria ta stare emotionala. Motivul pentru care ne temem sa fim rapiti este din cauza statisticilor uriase de rapiri din intreaga lume. Numarul nu scade de-a lungul anilor, ci creste rapid. Oriunde te-ai duce, exista posibilitatea de a fi rapit.

Asemanatoare

Ce influenta are Luna asupra viselor noastre?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna cand visezi umbrela

Daca copilul tau este rapit in vis, visul se poate transforma intr-un cosmar si poate sa ramana in mintea ta toata ziua. Daca visezi ca partenerul tau este rapit, acest lucru este asociat cu sentimentele si nesiguranta ta in legatura cu relatia. Poate crezi ca el/ea se va intalni cu altcineva sau ca nu veti mai fi impreuna? A visa ca cineva apropiat tie a fost rapit poate fi legat de propriile prioritati si relatii. A visa ca cineva pe care nu il cunoasteti a fost rapit este legat de propria ta constiinta. Este ca si cum te-ai simti prins in capcana, nu vrei sa intelegi prioritatile sau iti faci griji cu privire la sentimente sau emotii ascunse.

Exista multe carti despre interpretarea viselor care se ocupa de angajamente si obligatii in ceea ce priveste visele de rapire. Visul tau dezvaluie ca exista o responsabilitate financiara mai mare asupra ta. In acest sens, visul ar putea implica pur si simplu faptul ca exista o responsabilitate financiara mai mare asupra ta. Nu vrea sa inteleaga prioritatile sau ca esti ingrijorat de sentimente sau emotii ascunse. Exista multe carti de vis care se ocupa de angajamente si obligatii in legatura cu visele de rapire. In acest sens, visul ar putea implica pur si simplu faptul ca exista o responsabilitate financiara mai mare asupra ta.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna cand visezi dragon

 

Sursa: https://www.wemystic.fr/rever-kidnapping/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More