Ce inseamna cand visezi ca esti insarcinata?

Sarcina in vis exprima o dorinta care este pe cale sa prinda forma, sa se concretizeze. Aceasta imagine este simbolica si aceasta dorinta se situeaza esential pe plan psihologic. In unele cazuri exprima dorinta de a avea un copil insa nu aceasta este cea mai frecventa dorinta.

Ce inseamna cand visezi ca ai o sarcina cu risc?

Unele studii arata ca femeile care asteapta primul copil sau cee care au avut o sarcina cu complicatii au astfel de vise cu continut angoasant. Acest vis reflecta anxietatea in fata schimbarii prin care trece corpul unei femei insarcinate, teama de nastere, griji cu privire la starea de sanatate a copilului care urmeaza sa vina pe lume, etc. Cu cat visele sunt mai ingrijoratoare, cu atat stresul este din ce in ce mai mic, viitoarea mama este mai relaxata.

Asemanatoare
Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna cand visezi divort?

Ce inseamna cand visezi ca ai o burta de insarcinata?

Daca in vis apari cu o burta mare, de insarcinata, daca iti mangai in vis burtica, daca o atingi sau visezi ca iti simti bebelusul cum se misca, atunci sa stii ca acesta un vis premonitoriu. Unele femei care viseaza ca sunt insarcinate afla la scurt timp dupa acest vis ca sunt insarcinate. Corpul a comunicat sarcina in vis si femeia a avut o viziune in vis cu un diagnostic medical real.

Ce inseamna cand visezi ca esti insarcinata fara burta?

Daca esti cu adevarat insarcinata si ai acest vis, acest lucru poate insemna ca, in subconstientul tau respingi unele aspecte ale sarcinii, poate cele legate de aspectul fizic. Acest vis mai poate indica faptul ca un astfel de vis poate fi interpretat drept o evolutie fizica, de maturitate, de renastere. Sau, exista posibilitatea ca in interiorul tau sa existe o problema. Poate iti faci prea multe griji cu privire la problemele din viata de zi cu zi care nu sunt atat de importante la urma urmei. Acest vis mai poate semnifica o lipsa de incredere in partener.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna cand visezi abator?
You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More