Ce inseamna cand visezi bratara

Bratara in vis semnifica adesea dorinta de a pastra o relatie neschimbata, de a o intretine, de a te bucura din plin de ea, de a oferi si de a primi atentia cuvenita.

Ce inseamna cand visezi bratara de argint?

Ce inseamna cand visezi bratara de argint? Ar trebui sa iti folsoesti mai mult intuitia pentru o relatie amoroasa pentru care ai indoieli.

Ce inseamna cand visezi bratara alba

Ce inseamna bratara alba in vis? Legatura ta este fondata pe calitati si fundamente puternice, sincere si pure. Relatia se hraneste cu o transformare continua care iti aduce numai lucruri pozitive in viata.

Ce inseamna cand visezi o bratara urata?

Ce inseamna bratara urata in vis? Relatia ta de iubire nu te mai satisface ca inainte, simti ca nu mai este ce iti doresti. Insa, acest vis mai poate semnifica faptul ca ti-ai pierdut increderea in iubire si in relatiile de iubire.

Ce inseamna cand visezi o bratara cu pandantiv?

Asemanatoare

Ce inseamna cand visezi scoala?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna cand visezi monede?

Acest vis inseamna ca relatia ta iti ofera cele mai frumoase sentimente, sentimente la care nu te-ai fi asteptat. Este foarte bogata si variata iar acest lucru te multumeste pe deplin. Pana si persoanele din jurul tau au remarcat cat esti de fericit.

Ce inseamna cand visezi o bratara din aur?

Legatura afectiva pe care o traiesti este ceva extrem de important, puternic si pretios. Daca, in schimb, esti inca celibatar, tine ochii deschisi deoarece in curand te-ai putea lansa intr-o relatie care iti va aduce o multime de impliniri.

Ce inseamna cand visezi o bratara colorata?

Ce inseamna cand visezi o bratara colorata? Totul depinde de culoare, drept urmare semnificatia se schimba in functie de cromatica diferita (spre exemplu, o bratara rosie denota pasiune fara limite, tandretea este reprezentata de culoarea roz, gandurile sunt reprezentate de nuantele albastre).

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna cand visezi casa?

Ce inseamna cand visezi o bratara din perle?

Feminitatea ta este intr-o faza apicala si incetul cu incetul transformi aceasta uniune intr-o implinire mentala si, mai ales, fizica.

Sursa: https://le-temple-du-sommeil.fr/blogs/blog/rever-bracelet

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More