Ce inseamna cand te trezesti in fiecare noapte la aceeasi ora?

Trezirea la aceeasi ora in fiecare noapte nu este o chestiune banala. In timp ce unii oameni prefera sa creada ca trezitul la aceeasi ora in fiecare noapte este pur si simplu rezultatul intamplarii, altii vad in aceasta un simbolism aparte. Cum ar trebui sa interpretam faptul ca ne trezim la aceeasi ora in fiecare noapte? Stiinta si spiritismul ofera raspunsuri concrete la aceasta intrebare fascinanta.

Ce inseamna cand te trezesti in fiecare noapte la aceeasi ora?

 

Incerci sa adormi intre orele 21:00 si 23:00?

Aceasta este ora la care majoritatea oamenilor incearca sa adoarma. In acest interval de timp, sistemul nostru endocrin incearca sa echilibreze si sa furnizeze enzimele care ne regleaza organismul, astfel incat hormonii si metabolismul sa functioneze corect. Daca ti-a fost vreodata dificil sa adormi in acest interval orar, probabil ca acest lucru dezvaluie atasamentul tau fata de evenimentele din ziua care tocmai a trecut. Poate insemna, de asemenea, ca mintea ta este concentrata pe ziua urmatoare, iar intregul tau corp este stresat.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna cand visezi pantofi

Iti sugeram sa acorzi atentie alimentatiei, sa nu mananci prea tarziu sau in cantitati mari si sa eviti sa mananci alimente grele in jurul orei de culcare, deoarece acest lucru poate provoca blocaje.

Practicarea unor discipline precum yoga, meditatia sau repetarea mantrelor pozitive te poate ajuta sa eliberati tensiunea in timp ce adormi.

Te trezesti intre orele 23 si 1:00?

Daca te trezesti in acest interval orar, inseamna probabil ca organismul tau poarta resentimente care trebuie sa fie eliberate in noaptea urmatoare, la aceeasi ora. Energia Yin va fi transformata in energie Yang in decurs de 24 de ore, ceea ce va contribui la cresterea stimei de sine.

Te trezesti intre orele 1:00 si 3:00?

Aceasta perioada de somn este foarte importanta pentru detoxifierea si reinnoirea organismului. Acesta este momentul in care ficatul tau elibereaza si distruge toxinele, filtrandu-ti sangele. Daca te trezesti in timpul acestui proces, poate fi un semn de furie, frustrare sau sentimente de negativitate in viata ta. Corpul tau atrage atentia asupra acestui lucru: te afli intr-o spirala negativa si trebuie sa iesi din ea. Indeparteaza-te de probleme, priveste viata cu mai mult optimism si acorda atentie sentimentelor si emotiilor tale.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna cand visezi sare

Te trezesti intre 3:00 si 5:00?

In aceasta perioada de somn, plamanii tai lucreaza la turatie maxima. Iti inunda corpul cu oxigen si iti hranesc celulele. Daca, in general, te trezesti in mijlocul noptii la aceasta ora, este posibil sa dormi in spatii foarte infundate, inchise, sau trebuie sa acorzi atentie sistemului tau respirator. Durerea si tristetea sunt, de asemenea, legate de problemele pulmonare si de trezirea in acest interval orar specific. Efectuarea de exercitii de respiratie inainte de a merge la culcare poate ajuta la limitarea acestei probleme.

Specialistii in spiritism sunt de parere ca trezirea in fiecare zi la o anumita ora din acest interval poate insemna ca lumea spiritelor incearca sa te contacteze. Se recomanda rugatul sau meditatul atunci cand te trezesti pentru a te ajuta sa adormi si sa gasesti raspunsuri in subconstientul tau.

Te trezesti intre 5:00 si 7:00 dimineata?

In aceasta etapa, toxinele eliberate la inceputul noptii sunt eliminate din corpul tau. Intestinul gros este activ in aceasta perioada, asa ca o alimentatie proasta sau o masa prea tarzie te poate face sa te trezesti la aceasta ora. Daca trezitul in mijlocul noptii nu este de natura fizica, ar putea insemna ca ai blocaje emotionale care te obliga sa iti suprasoliciti muschii sau te fac sa simti ca trebuie sa mergi la toaleta. Pentru a face acest lucru, elibereaza-ti emotiile si nu le mai reprima.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna cand visezi diavolul?

 

Sursa: https://www.wemystic.fr/reveiller-toutes-nuits-meme-heure/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More