Ce inseamna cand te trezesti dintr-un vis plangand

Plansul este inevitabil, fie ca este vorba de tristete, bucurie sau frustrare. Este un lucru care te face sa te simti bine, deoarece este un act care iti permite sa te eliberezi de tensiune. Dupa ce plangi, te simti epuizat, dar si mai calm si mai usor. Dar ce se intampla atunci cand plangi pana adormi? Daca te-ai trezit vreodata plangand, iata ce poate insemna acest lucru.

De ce te trezesti plangand

Trezirea in lacrimi poate fi destul de deranjanta, mai ales atunci cand nu-ti poti aminti visul pe care tocmai l-ai avut. Inseamna ca o durere sau o trauma pe care ai ingropat-o incearca sa iasa la suprafata si ca trebuie sa incerci sa rezolvi problema cat mai repede posibil. Faptul ca nu infrunti lucrurile care te fac sa plangi nu face decat sa adauge tristete in viata ta si te impiedica sa mergi mai departe.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna cand visezi ca esti ucis?

Ce inseamna cand visezi ca plangi de tristete

Daca te trezesti plangand si simtindu-te trist, inseamna ca aceasta este singura modalitate pe care subconstientul tau a gasit-o pentru a exprima emotiile negative, frica si suferinta pe care le simti. Ti-ai reprimat durerea atat de mult incat iti permiti sa plangi doar atunci cand iti pierzi controlul mintii! Cel mai bine este sa te confrunti cu aceste emotii atunci cand esti treaz, chiar daca asta inseamna sa plangi pana adormi adanc si fara lacrimi.

Ce inseamna cand visezi ca plangi cu lacrimi de bucurie

Lacrimile cu care te trezesti nu sunt intotdeauna lacrimi de tristete. Uneori te trezesti plangand atunci cand ai avut un vis pozitiv in care ai fost fericit. Dar asta nu inseamna ca este ideal, pentru ca a plange de bucurie in timp ce dormi inseamna ca trebuie sa renunti, sa iti lasi intuitia sa vorbeasca si sa ai incredere in ea. Acest lucru se intampla adesea atunci cand ai de luat o decizie importanta. Ai incredere in tine, doar tu stii ce este bine pentru tine.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna cand visezi cheie

Ce inseamna cand visezi ca plange altcineva

Uneori, lacrimile fac parte din visele noastre intr-un mod ocolit, de exemplu atunci cand persoana pe care o visam plange in hohote. Acest lucru este interpretat diferit si poate fi destul de surprinzator: nu inseamna ca simti ca persoana respectiva este trista, ci ca vrei sa incepi o relatie cu ea, fie ea profesionala, amicala sau romantica. Vrei sa fii alaturi de ea si sa cresti alaturi de ea.

Ce inseamna cand visezi ca un copil plange

Este usor de imaginat ca un copil care plange intr-un vis este de foarte prost augur. Dar nu este deloc un semn rau! Daca visezi ca un copil, pe care il cunosti sau nu, plange langa tine, inseamna ca te asteapta surprize si ca acestea vor fi unele bune! Cele mai multe dintre ele vor fi legate de familie (cine stie, poate va veni un copil mic sa va anime putin casa!).

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna cand visezi ca mananci

Sursa: https://www.wemystic.fr/etre-en-pleurs-au-reveil/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More