Ce inseamna cand iti visezi bunica moarta?

Atunci cand ne visam bunicii decedati, acest lucru poate fi o sursa de neliniste pentru noi. Acest vis semnifica in general necesitatea de a avea langa noi o persoana cu experienta. Uneori, ne trezim in situatii dificile din care ne este greu sa iesim, astfel incat o persoana cu mai mare experienta decat noi ne-ar putea ajuta sa ne ghidam deciziile astfel incat acestea sa fie corecte.

Ce inseamna cand iti visezi bunica moarta?

Acest vis inseamna, cum am spus si mai sus, ca ai nevoie de o persoana cu experienta care sa te ghideze. In acest caz, bunica reprezinta necesitatea ca o persoana sa se aseze alaturi de tine si sa tea jute sa scapi de probleme sau sa rezolvi indoielile pe care le ai.

Ce inseamna cand visezi ca vorbesti cu bunica moarta?

Daca visezi ca bunica defuncta iti vorbeste, acesta este un vis extrem de relevator deoarece cuvintele pe care bunica ti le adreseaza pot contine un mesaj de avertizare, un sfat sau o aprobare. Ar trebui sa fii atent la mesajul pe care incearca sa ti-l transmita bunica in vis pentru a-l putea interpreta in mod corect. In general, acest tip de vis reprezinta un avertisment cu privire la o schimbare sau un eveniment periculos care s-ar putea petrece in viata ta.

Asemanatoare

Ce inseamna cand visezi scoala?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna cand visezi abator?

Ce inseamna cand bunica decedata iti zambeste in vis?

Daca in vis bunica decedata iti zambea, acesta este un semn foarte bun. Acest vis indica faptul ca norocul te va urmari peste tot in urmatoarea perioada. Poti intalni persoane noi si sa constati ca ai o comunicare perfecta cu acestea.

Ce inseama cand te certi cu bunica decedata?

Daca ai acest tip de vis inseamna ca ai un conflict interior pe care nu stii cum sa il rezolvi, care te macina. Nu stii cum sa iei cele mai bune decizii.

Sursa: https://le-temple-du-sommeil.fr/blogs/blog/rever-grand-mere-decedee-islam

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More