Ce gust are carnea umana?

Sufletele sensibile sunt rugate sa se abtina. Iata un subiect care ar putea provoca oricui fiori reci. Cu toate acestea, unii dintre voi s-ar putea sa se fi intrebat deja cum arata carnea umana si poate chiar ce gust ar avea. Desi suntem cu totii de acord ca aceasta nu este o intrebare obisnuita, in cele ce urmeaza vom raspunde la intrebarea: Ce gust are carnea umana?

Carnea umana este carne rosie?

Conform informatiilor, carnea umana este, fara indoiala, carne rosie si este asemanatoare cu carnea de vita. Pentru informare, culoarea rosie a carnii este rezultatul prezentei unei proteine bogat pigmentate numita mioglobina si, mai precis, a unor compusi chimici numiti heme pe care mioglobina ii foloseste pentru a furniza oxigen muschilor.

Asemanatoare
Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce lucruri interesante trebuie sa stii despre tara noastra

Potrivit Sectiei de stiinta carnii din cadrul Departamentului de stiinte animale de la Universitatea A&M din Texas, carnea de vita contine 8 mg de mioglobina pe gram de muschi, in timp ce carnea de miel si de porc contin 6 mg si, respectiv, 2 mg. In comparatie, tesutul muscular uman are o concentratie ridicata a acestei proteine, cu 20 mg de mioglobina pe gram de muschi.

Un gust care oscileaza intre carnea de porc si cea de vitel

Dar asta nu e tot. In afara de aspectul vizual, ucigasii in serie si canibalii polinezieni au mers pana acolo incat au gustat carne umana. Potrivit acestora, carnea noastra are cel mai apropiat gust de cel al carnii de porc. Cu toate acestea, un autor si jurnalist controversat, pe nume William Seabrook, nu este de acord. Calatorind in Africa in anii 1920, acest autor povesteste in cartea sa Jungle Ways (Caile junglei) ca a reusit sa experimenteze gustul carnii umane.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Navighează În Lumea Analizei de Date cu GoIT: Dezvoltă-ți Competențele cu Cursurile Noastre de Ultimă Generație

El a descris carnea umana ca fiind „carne de vitel bine dezvoltata”, dar cu o aroma si mai misterioasa si mai evaziva. Cu toate acestea, el subliniaza ca un palat obisnuit ar putea foarte bine sa confunde carnea umana cu cea de vitel. Mergand mai departe, autorul afirma ca „era o carne dulce si buna, fara un alt gust clar definit sau foarte caracteristic, precum carnea de capra, de vanat si de porc”.

Sursa: https://dailygeekshow.com/gout-chair-humaine/

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More