Ce filme vor fi lansate pe Netflix in 2024?

In fiecare an, oferta de continut a platformei Netflix devine din ce in ce mai puternica, ceea ce face ca gigantul cu N mare rosu sa devina lider mondial pe piata de streaming! Asadar, 2024, ca si 2023, va continua in mod firesc sub aceleasi auspicii: continuand sa cucereasca noi abonati, dar si intensificand productiile originale.

Pe langa noi seriale si noi sezoane, Netflix va fi din nou varful de lance al industriei cinematografice cu noi filme de lungmetraj in fiecare luna, acoperind o gama larga de genuri, de la actiune la comedie romantica si animatie.

La Sociedad de la Nieve

In 1972, zborul 571 al fortelor aeriene uruguayene, care transporta o echipa de rugby in Chile, s-a prabusit in Anzi. Dintre cei 45 de pasageri, doar 29 au supravietuit prabusirii. Prinsi intr-unul dintre cele mai ostile si inaccesibile medii de pe planeta, acestia au fost nevoiti sa ia masuri extreme pentru a-si asigura supravietuirea.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este filmul cu cele mai mari incasari din lume

Lift

Un hot desavarsit este curtat de fosta sa iubita si de FBI pentru a pune la cale un jaf imposibil cu echipajul sau international intr-un avion 777 care zboara de la Londra la Zurich.

Rebel Moon: The Scargiver

Rebel Moon 2 se concentreaza pe Kora (Sofia Boutella), o tanara cu un trecut misterios care traieste intr-o colonie pasnica de la marginea galaxiei. Insarcinata sa recruteze luptatori pentru a rezista armatei unui tiran, ea aduna un echipaj pestrit de razboinici de pe diferite planete. O batalie pentru soarta galaxiei incepe pe o luna improbabila.

Damsel

O domnisoara supusa accepta sa se casatoreasca cu un print chipes, doar pentru a descoperi ca totul a fost o capcana: familia regala a recrutat-o ca sacrificiu pentru a plati o datorie straveche. Apoi este aruncata intr-o pestera cu un dragon care scuipa foc, fiind nevoita sa se bazeze doar pe inteligenta si vointa ei pentru a supravietui…

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce actori joaca in Underwolrd: Awakening?

 

Sursa: https://www.netflix-news.com/articles/programmes/1578846-quels-sont-les-films-qui-vont-debarquer-en-2024-sur-netflix-agenda-annuel-des-nouveautes-25-08-2023/

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More