Ce este portalul 555 in numerologie

Numerele au fost mult timp considerate sacre si ne ofera indicii despre formarea si crearea acestui univers. Daca te uiti la natura, exista intotdeauna un model, intotdeauna o geometrie in structura florilor, frunzelor si plantelor. La fel se intampla si cu corpul nostru uman. Exista o matematica delicata in intreaga forma si structura a corpului nostru care este cu adevarat remarcabila.

Observarea diferitelor modele numerice si lucrul cu numerologia poate fi o modalitate excelenta de a ne conecta cu energiile Universului, mai ales atunci cand avem o data care ne ofera un cod numeric repetat precum 555. Astazi, aflati ce reprezinta portalul 555 in numerologie.

CE ESTE PORTALUL 555 IN NUMEROLOGIE?

In numerologie, 5 reprezinta libertatea, schimbarea si aventura.

Numerologia lucreaza cu numerele de la 0 la 9. Cifra 5 reprezinta mijlocul unui ciclu si un moment in care trebuie sa luati decizii.

Intr-un an cu numarul 5, suntem inclinati sa ne croim propriul drum, sa cautam aventura. Dar si pentru a folosi intelepciunea trecutului. Acest lucru ne ajuta sa stim cum dorim sa se desfasoare urmatoarea jumatate a ciclului.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce semnificatie are ora oglinda 21: 21

Atingerea jumatatii unui ciclu poate duce, de asemenea, la o pauza si la o perioada de reflectie, pe masura ce ne pregatim pentru punctul de cotitura care urmeaza sa vina.

In aceasta zi 555 primim o doza tripla din energia sa. Aceasta face din ea o zi in care trebuie sa onoram orice schimbare, sa cautam noi experiente si sa fim fermi in deciziile pe care le luam in continuare.

O ALTA INTERPRETARE A pentru 555

De asemenea, te poti gandi unde te aflai cand a inceput acest ciclu, in 2017, un an cu numarul 1 in numerologie. Prin ce lectii, daruri, traume si lupte ai trecut de atunci? Cum ati crescut si cum v-a condus aceasta crestere la locul in care va aflati astazi?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce semnificatie are cifra zero

Acest ciclu la care lucram se va incheia in 2025, care este un an cu numarul 9 in numerologie. Reprezinta sfarsitul si un punct de finalizare. Acesta este momentul in care vom termina lectiile si darurile si ne vom pregati sa incepem un nou ciclu.

Numarul 5 este asociat si cu pentagrama, o stea cu cinci varfuri care reprezinta cele cinci elemente. Pamant, aer, foc, apa si eter.

Pentagrama este folosita in multe culturi si religii stravechi, dar in general se spune ca reprezinta intreaga creatie.

5 este considerat un numar extrem de creativ, asa ca in aceasta zi 555, petreceti ceva timp conectandu-va cu energiile creative din voi. Incearca-ti norocul cu un proiect creativ sau foloseste energiile creative pentru munca de manifestare.

Sursa: https://www.wemystic.fr/portail-555-numerologie/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More