Ce este karma de familie?

Cand faci ceva gresit si ti se intampla ceva dupa aceea, cineva apropiat iti spune adesea: Dumnezeu te-a pedepsit! Dar daca nu a fost chiar Dumnezeu? Inca din timpuri imemoriale oamenii au presupus existenta unei puteri superioare, dar nu una divina. Mai degraba, este vorba de o putere care exista pentru a mentine echilibrul intre lume si oamenii din ea, o putere al carei scop este de a echilibra binele si raul. Dar daca aceasta este intr-adevar karma? Aflati in acest articol ce este karma de familie.

Ce este karma de familie?

Karma functioneaza intr-un mod simplu, un pic ca un bumerang. Daca faci ceva bun, esti recompensat. Faci ceva gresit, esti pedepsit, sau cel putin actiunile tale nu vor ramane nerasplatite.

 

Cu toate acestea, este un pic mai subtil decat atat. Gandeste-te la karma ca la o roata gigantica; ea ii poate cruta pe unii si ii poate zdrobi pe altii. Daca toata viata ai facut fapte bune, ai ajutat oamenii si ai avut ganduri pozitive despre ei, intr-o zi vei avea parte de o reactie buna. Pe de alta parte, daca ai facut in mod constient lucruri rele sau ai avut ganduri rele, sunt sanse sa suferi consecintele, in functie de gradul greselilor tale.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Regaseste-ti energia datorita unei bai relaxante pentru fiecare zi a saptamanii

Desigur, karma nu este o stiinta exacta. Nu vei primi o reactie in aceeasi zi, fie ca este buna sau rea. Uneori trebuie sa astepti saptamani sau chiar luni, dar soarta nu uita niciodata.

Exista multe forme de karma, dar aici vom vorbi in principal despre karma de familie.

Ce este karma de familie?

Karma de familie este un tip foarte special de karma, deoarece cuprinde actiunile intregii tale familii de-a lungul unor generatii intregi.

Asadar, daca crezi ca esti urmarit de ghinion de zeci de ani, s-ar putea ca de fapt sa platesti pur si simplu pentru greselile din trecut, deoarece karma ne ajunge intotdeauna din urma. In cazul karmei de familie, „pedeapsa” este aplicata tuturor membrilor familiei, si nu neaparat principalelor persoane implicate. Care ar putea foarte bine sa fi murit intre timp.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Cum iti poti purifica karma?

Ai intalnit cazuri similare?

Sursa: https://www.wemystic.fr/karma-famille/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More