Ce antrenori a avut echipa FC Barcelona de-a lungul anilor

Esti curios sa afli care sunt antrenorii care au contribuit la reusita si la progresul echipei FC Barcelona?

QUIQUE SETIÉN (2020-)

Quique Setién a fost prezentat drept noul antrenor al echipei FC Barcelona pe data de 14 ianuarie 2020. Preia astfel fraiele de la Ernesto Valeverde care a fost antrenorul echipei sase sezoane si jumatate inainte. Inainte de a antrena FC Barcelona a fost antrenor pentru echipe precum Racing de Santander, Poli Ejido, Logroñés, Lugo, Las Palmas si Betis.

Ernesto Valverde (2017-2020)

Pe data de 1 iunie 2017 Ernesto Valverde este numit antrenor al echipei. In perioada care a antrenat echipa a avut 108 victorii din 163 de intalniri. Primul sezon a fost si cel mai bun. Anul urmator castiga cu echipa Supercupa Spaniei si permite echipei sa isi pastreze titlul in Liga. Pe data de 13 ianuarie 2020, dupa ce pierde in fata echipei Atletico Madrid, cade de acord cu conducerea Clubului pentru o reziliere a contractului.

Luis Enrique Martinez (2014-2017)

Ghice ce mai avem pentru tine?  De ce este considerat Cristiano Ronaldo cel mai bun fotbalist din lume?

Fostul jucator si capitan al echipei FC Barcelona, reuseste inca din primul sezon ca antrenor performante istorice. Noua titluri din 13 posibile.

Gerardo “Tata” Martino (2013-2014)

Martino duce echipa in sferturile de finala din Liga Campionilor si pe locul doi in Liga 2013-2014. De comun acord cu conducerea, renunta la functia sa pe data de 17 mai, dupa ultimul meci in Liga.

Josep Guardiola (2008-2012)

Josep Guardiola este unul din cei mai importanti jucatori din istoria echipei si preia fraiele pe data de 17 iunie 2008.

Frank Rijkaard (2003-2008)

Rijkaard care soseste la Barca cu reputatia de persoana linistita, cu bun simt si onesta, si-a inceput etapa de antrenor la Barca alaturi de olandezul Henk Ten Cate, fostul antrenor al echipei Nac Breda si alaturi de Eusebio Sacristan, fost membru al Dream Team, ca antrenori adjuncti.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care au fost castigatorii Europa League de-a lungul anilor

Radomir Antic (2003)

Dupa o perioada de interimat, Radomir Antic preia echipa care la acea vreme ocupa locul 15 in Liga Spaniola si se afla intr-o situatie mai buna in Liga Campionilor.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More