Ce actori joaca in sezonul 7 al serialului Riverdale

Serialul Riverdale isi ia ramas bun de la fani cu cel de-al saptelea sezon. Astfel, faimoasa productie creata de Roberto Aguirre-Sacasa se va incheia cu 20 de capitole finale, cu KJ Apa, Lili Reinhart si alti membri ai distributiei.

Episodul se petrece in anul 1955, dupa evenimentele de la finalul sezonului 6, cand Archie incearca sa o impresioneze pe Veronica, Cheryl formuleaza un plan impotriva ei, iar Jughead incearca sa convinga grupul ca sunt din viitor.

1. KJ Apa in rolul lui Archie Andrews

Archie El este protagonistul povestii. In sezonul 7 va fi interesat de Veronica, desi are o relatie stabila cu Cheryl Blossom. Actorul care il interpreteaza este KJ Apa, care a mai participat la proiectele „I Still Believe”, „The Purpose of a Dog” si „The Hate You Give”.

2. Lili Reinhart in rolul lui Betty Cooper

Aceasta versiune a lui Betty este interesata sa isi exploreze sexualitatea, in ciuda restrictiilor vremii. Vedeta care da viata personajului este Lily Reinhart cunoscuta pentru productii precum „My Two Lives”, „Hustlers” si „Side Effects of Love”.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce actori joaca in sezonul 2 al serialului Welcome to Eden

3. Camila Mendes in rolul Veronicai Lodge

In acest episod, Veronica Lodge este o vedeta de la Hollywood care tocmai a ajuns la liceul Riverdale. Artista Camila Mendes isi repeta rolul. Ea a mai aparut in „Revenge Now”, „The Perfect Date” si „Dangerous Lies”, printre alte titluri.

4. Cole Sprouse in rolul lui Jughead Jones

Cole Sprouse, recunoscut pentru activitatea sa din „Zack si Cody: Gemeni in actiune”, „Un tata grozav” si „Five Feet Apart” va juca din nou rolul lui Jughead Jones. Dupa cum stim, el este naratorul bantuitor al serialului.

5. Madelaine Petsch in rolul lui Cheryl Blossom

In acest sezon, Cheryl are o rivalitate cu Veronique Lodgetout in confruntarea cu sexualitatea ei intr-un deceniu dificil pentru persoanele queer. Printre proiectele din filmografia Madeleinei Petsch se numara „About the Destination”, „Blind” si „Hotel for the Holidays”.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt actorii din One of Us is Lying

Sezonul 7 din „Riverdale” va fi lansat miercuri, 29 martie 2023. Episoadele vor fi difuzate saptamanal, incepand cu ora 20:00.

Sursa: https://45secondes.fr/liste-des-acteurs-et-personnages-de-riverdale-saison-7-qui-est-qui-dans-les-derniers-chapitres/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More