Ce actori joaca in serialul Who Killed Sara?

Serialul Netflix Who Killed Sara a fost lansat pe 24 martie si beneficiaza de doua sezoane. O drama debordand de un sentiment puternic de nedreptate si care este dominata de dorinta de razbunare. Ce actori au jucat in serialul Who Killed Sara?

Ximena Lamadrid

Ximena Lamadrid este cunoscuta pentru faptul ca a jucat in filmul original al lui Sofia Coppola, On The Rocks (2020). In sezonul 1 al serialului Who Killed Sara, Ximena Lamadrid interpreteaza rolul lui Sara Guzman, sora lui Alex, moarta intr-un accident cu parasuta ascensionala.

Manolo Cardona

Initial manechin si mai apoi format pentru o cariera in divertisment, Manolo Cardona face parte din distributia serialului. A mai jucat in filme precum Fort Bliss (2014) sau Beverly Hills Chihuahua (2008). In Who Killed Sara, Manolo Cardona este Alex, fratele lui Sara, insetat de razbunare.

Caroline Miranda

Asemanatoare

Ce s-a ales de actorii din serialul Lost, la 13 ani de la…

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce actori joaca in Purple Hearts

Actrita interpreteaza rolul lui Eliza Lazcano, fiica lui Cesar Lazcano. Mult prea mica atunci cand a avut loc tragedia, ea este cea care va incerca sa reconstituie intreaga istorie a accidentului in care Sara si-a pierdut viata. Il insoteste pe Alex in aceasta cautare a adevarului. Nu este singurul sau rol activ, a mai jucat in Los rey si mai apoi in Las Bravo si Lady Steel.

Eugenio Siller

Actor, cantaret si manechin, Eugenio Siller a aparut in filme populare precum Rebelde. In Who Killed Sara interpreteaza rolul lui Chema Lazcano, este fiul lui Cesar Lazcano si, spre dezamagirea tatalui sau, este homosexual. Incearca sa aiba un copil impreuna cu partenerul sau.

Alejandro Nones

Alejandro Nones este un actor si  un manechin originar din Venezuela. Isi incepe cariera de actor in Mexic si apare in On The Edge (2008). Este contactat mai apoi de Televisa pentru a juca in Lola: Erase una vez. In Who Killed Sara, Alejandro Nones interpreteaza rolul lui Rodolfo Lazcano, fostul iubit al tinerei Sara.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce actori joaca in serialul The 100

Sursa: https://www.mediacritik.com/qui-a-tue-sara-casting-saison-1/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More