Ce actori joaca in serialul Wednesday?

Serialul Wednesday s-a bucurat de un succes imens la doar cateva zile de la lansare. Serialul spune povestea unei tinere cunoscute sub numele de Wednesday Addams care decide sa conduca o ancheta cu privire la o crima care a fost comisa in urma cu mai bine e 25 de ani. Este un caz misterios care tulbura linistea familiei Addams.

Ce actori joaca in Wednesday?

Jenna Ortega interpreteaza rolul principal in serial, personajul Wednesday Addams sau Merlina Addams. Ea este fiica lui Gomez si a Morticiei. A fost transferata la Academia Nevermore dupa ce a incercat sa ucida o colega de la vechea ei scoala. Ea are o putere supranaturala psihica pe care a reusit in sfarsit sa o stapaneasca. Wednesday incearca sa rezolve o crima petrecuta in urma cu 25 de ani.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt actorii care au interpretat mai multe roluri in acelasi film?

Emma Myers interpreteaza personajul Enid Sinclair

Enid si Wednesday sunt colege de camera la Academia Nevermore. Are o putere unica, se transforma in varcolac. Enid si Wednesday au dezvoltat de-a lungul timpului o puternica legatura de prietenie.

Percy Hynes White joaca rolul lui Xavier Thorpe

Este un student misterios. Puterea sa este impresionanta, deoarece poate da viata diferitelor desene, este interesat in mod special de Wednesday si Jenna. Xavier este fostul iubit al Biancai, o fata foarte populara la Academie, este mostenitorul unui puternic medium pe nume Vincent Thorpe, este coleg de camera cu Rowan in Academia Nevermore.

Hunter Doohan este Tyler Galpin

El este fiul serifului Donovan Galpin. El este un tanar adolescent care a format o legatura speciala cu Wednesday, deoarece lucreaza la cafeneaua locala, unde ea vine des. El nu are puteri, este o persoana normala.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce actori au jucat in serialul Dexter

Catherine Zeta-Jones interpreteaza rolul Morticiei Addams

Ea este mama lui Wednesday si a lui Pugsley, sotia lui Gomez Addams. Ea are puteri psihice si a urmat aceeasi Academie ca si Wednesday, dar asta a fost acum 30 de ani. Wednesday este acum blocata in umbra mamei sale.

Luis Guzmán joaca rolul lui Gomez Addams

El este tatal lui Wednesday. In urma cu treizeci de ani a fost acuzat de crima in orasul Ierihon.

Sursa: https://www.alucare.fr/be/qui-sont-les-personnages-et-acteur-dans-mercredi-wednesday/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More