Ce actori joaca in serialul Obsession

Regizat de Glen Leyburn si Lisa Barros D’Sa, Obsessión este un serial Netflix bazat pe cartea „Damage” de Josephine Hart, care a fost adaptata anterior in 1992 in filmul cu acelasi nume, cu Juliette Binoche si Jeremy Irons.

Drama co-scrisa de Morgan Lloyd Malcolm si Benji Walters spune povestea unei povesti de dragoste intre un respectat chirurg londonez si logodnica fiului sau, care se transforma intr-o obsesie erotica ce ii va schimba viata.

Obsessions va fi lansat pe 13 aprilie 2023 si ii are in distributie principala pe Charlie Murphy, Richard Armitage, Indira Varma si Rish Shah.

Charlie Murphy este Anna Barton

Charlie Murphy, o actrita irlandeza care a aparut in „Love/Hate”, „One Happy Valley” si „Peaky Blinders”, este distribuita in rolul Annei Barton, logodnica fiului lui William, Jay.

Richard Armitage este William Farrow

Asemanatoare

Care sunt actorii care joaca in serialul Manifest?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce actori joaca in serialul Netflix Sweet Tooth

Richard Armitage, cunoscut pentru rolurile lui Guy de Gisborne in seria Robin Hood, John Porter in Strike Back si piticul Thorin in trilogia The Hobbit, ii da viata lui William Farrow, un doctor care incepe o aventura pasionala cu viitoarea sa nora, Anna.

Indira Varma este Ingrid Farrow

Indira Varma, cunoscuta pentru rolurile Ellaria Sand in „Game of Thrones” si Tala in „Obi-Wan Kenobi”, preia rolul lui Ingrid Farrow in „Obsession”. Este vorba despre sotia lui William.

Rish Shah este Jay Farrow

Rish Shah, cunoscut pentru activitatea sa in seriale de televiziune precum „Years & Years”, „Doctors”, „Casualty”, „Emmerdale” si „Ms. Marvel”, ii da viata lui Jay Farrow, fiul lui Willam si iubitul Annei, cu care spera sa se casatoreasca in curand.

„Are o mare greutate pe umeri din cauza succesului si a realizarilor tatalui sau. Este foarte greu pentru el sa ia locul tatalui sau si isi doreste cu disperare aprobarea si validarea lui.”, a spus Shah.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce s-a ales de actorii din serialul Lost, la 13 ani de la incheierea serialului?

Sursa: https://45secondes.fr/liste-des-acteurs-et-personnages-de-obsession-qui-est-qui-dans-la-serie-netflix/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More