Ce actori joaca in serialul Netflix The Surrogacy ?

The Surrogacy este un nou serial care se adauga in catalogul Netflix. Productia mexicana expune un caz teribil in care sunt implicate mamele surogat, un subiect foarte dezbatut in aceste zile. Mai ales atunci cand figuri precum Kardashian si alte celebritati apeleaza la ea pentru a-si avea copiii.

In serialul creat de Araceli Guajardo, intriga se invarte in jurul unei puternice familii de oameni de afaceri mexicani care contracteaza serviciile unei femei pentru a fi mama surogat. In schimb, acestia isi vor elibera tatal din inchisoare.

Dupa ce naste, femeia se trezeste intr-un spital unde i se da nastere unui copil cu handicap fizic. De-a lungul anilor, viata o va confrunta din nou cu acest eveniment, dezvaluindu-i adevarul din spatele tuturor.

Shaní Lozano in rolul lui Yeni

Yeni este protagonista povestii, o tanara care nu gaseste alta alternativa decat sa isi inchirieze uterul pentru ca o familie influenta sa isi poata scoate tatal din inchisoare. Shaní Lozano este actrita care da viata personajului, iar acesta este primul sau rol intr-un un serial de televiziune.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cei mai buni actori care au interpretat rolul lui Joker

Leticia Calderon

Numele personajului lui Leticia Calderón din The Surrogacy nu este inca cunoscut, dar stim ca va fi una dintre personajele negative, fiind sefa unei familii puternice. Ea este mama femeii care inchiriaza pantecul lui Yeni si este cea care decide sa o abandoneze pe tanara atunci cand lucrurile nu merg conform planului.
Interpreta este cunoscuta pentru rolurile sale din telenovele precum „Soltero con hijas” (2020) sau „La fuerza del destino” (2011).

Marcela Guirado

In mod similar, personajul lui Marcela Guirado nu a fost dezvaluit, dar stim ca este mostenitoarea unei familii bogate care, din anumite motive, cauta sa inchirieze un uter pentru a avea copii cu sotul ei.
Printre rolurile anterioare se numara „El Rey, Vicente Fernández” (2022), „How to Survive Single” (2020) si „I’m Your Fan” (2010).

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce actori joaca in La Casa de Papel

Luis Ernesto Franco in rolul lui Carlos

Carlos este sotul personajului lui Marcela Guirado. La inceput pare a fi aliatul lui Yeni in acest proces, dar cand relatia lor devine mai mult decat contractuala, el isi arata adevarata fata.

Luis Ernesto Franco este un actor mexican cunoscut pentru participarea sa in „False Identity” (2018), „Señora Acero” (2016) si „Grandma’s Wedding” (2019).

Vanessa Restrepo in rolul lui Luci

In The Surrogacy, Luci este avocata puternicei familii si cea care se ocupa de convingerea lui Yeni sa accepte contractul abuziv. Practic, el face munca murdara a personajului Leticia.

Vanessa Restrepo este cunoscuta pentru rolurile sale din ‘Surviving the Cartel’ (2022), ‘La Muchacha Que Limpia’ (2021) si ‘False Identity’ (2018).

Sursa: https://45secondes.fr/liste-des-acteurs-et-personnages-de-rental-mother-qui-est-qui-dans-la-serie-netflix/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More