Ce actori joaca in serialul Netflix Glamorous

Creat, regizat si scris de Jordon Nardino, „Glamorous” este un serial Netflix care a avut premiera in pe 22 iunie 2023, si care spune povestea lui Marco, un tanar queer care, dupa ce isi gaseste jobul de vis in lumea machiajului, porneste intr-o calatorie incredibila de autodescoperire, in mijlocul haosului de la serviciu si al provocarilor in dragoste.

1. Miss Benny in rolul lui Marco Mejia

Un actor, cantaret si YouTuber non-binar cunoscut pentru „Love, Victor”, „American Horror Story” si Fuller House, Miss Benny il interpreteaza pe Marco Mejía, un tanar homosexual care isi obtine slujba de vis lucrand alaturi de legendarul mogul al machiajului pe internet Madolyn Addison . In acest proces, el descopera mai multe despre identitatea sa.

2.Kim Cattrall in rolul lui Madolyn Addison

Kim Cattrall, actrita britanica cunoscuta pentru rolurile Karen Thompson din filmul „Police Academy”, Ema „Emmy” Hasure din filmul „Mannequin” si Samantha Jones din serialul „Sex and the City”, ii da viata lui Madolyn Addison, CEO si fondator al brandului de cosmetice Glamorous.

Asemanatoare

Ce actori joaca in serialul coreean Sweet Home?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cei mai buni actori care au interpretat rolul lui Joker

3.Zane Phillips in rolul lui Chad

Zane Phillips, care a aparut in productii precum „Legacies”, „Fire Island” si „Partner Track”, preia rolul lui Chad in acest serial plin de farmec. El este fiul lui Madolyn, managerul de afaceri al companiei mamei sale, si vrea sa se ridice la inaltimea asteptarilor acesteia.

4.Jade Payton in rolul lui Venetia

Jade Payton, care a aparut in ‘Good Game’, ‘Juicy Stories’, ‘iZombie’, ‘Daybreak’, ‘Dynasty’ si ‘The Rookie’, va juca rolul Venetiei, principala asistenta a lui Madolyn, care il ajuta pe Marco atunci cand se alatura echipei legendarului mogul de machiaj.

5. Michael Hsu Rosen in rolul lui Ben
Michael Hsu Rosen, actorul si dansatorul american cunoscut pentru interpretarea lui Jayden in „Pretty Smart” si a lui Nabil in „Tiny Pretty Things”, preia rolul lui Ben, graficianul de la compania lui Madolyn Addison, care ajunge sa devina prietenul lui Marco.

Sursa: https://45secondes.fr/liste-des-acteurs-et-personnages-de-glamorous-qui-est-qui-dans-la-serie-netflix/

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce actori joaca in Purple Hearts
You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More