Ce actori joaca in serialul Gone for Good?

Disponibil incepand cu data de 13 august 2021, serialul Netflix Gone for Good vine sa largeasca colaborarea dintre Harlan Coben si platforma de streaming. Creat de David Elkaim si Vincent Poymiro, serialul este alcatuit din 5 episoade si este, fara indoiala, pe placul amatorilor de filme de suspans.

Cu o intriga care risca sa te ameteasca putin si cu numeroase secrete bine pastrate, Gone for Good ne scufunda intr-o poveste vertiginoasa. Cea a lui Guillaume Lucchesi, convins de faptul ca a reusit sa treaca peste tragedia care i-a rapit doua fiinte dragi: Sonia, prima sa iubire si Fred, fratele sau.

Zece ani mai tarziu, Judith, datorita careia a reusit sa isi revina, dispare fara urma dupa inmormantarea mamei lui Guillaume. In incercarea disperata de a o regasi, Guillaume este nevoit sa infrunte toate adevarurile pe care familia sa a decis sa i le ascunda dar si pe cele pe care el insusi a decis sa le ignore pentru prea multa vreme si acum ies la suprafata pentru a-i da viata peste cap.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt actorii care joaca in serialul Netflix Fatal Seduction?

Finnegan Oldfield

Numit in 2016 cea mai buna speranta masculina pentru rolul din Les Cowboys, Finnegan Oldfield interpreteaza rolul principal in Gone for Good. La doar 30 de ani actorul poseda o filmografie impresionanta.

Garance Miller

Daca chipul actritei ti se pare cunoscut, l-ai vazut fara indoiala in Grave, un film independent pentru care actrita a fost nominalizata la categoria cea mai buna speranta feminina in cadrul premiilor Cesar pentru rolul lui Justine.

Cu siguranta ati vazut-o recent pe Netflix si in Madame Claude in rolul lui Sidonie.

Guillaume Gouix

Guillaume Gouix este un actor originar din Aix en Provence si o are ca partenera de viata pe sora celebrei Vanessa Paradis, Alysson Paradis. S-a facut remarcat datorita rolului din filmul Les lionceaux.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce actori joaca in serialul Netflix The Surrogacy ?

Sursa: https://www.netflix-news.com/articles/programmes/series/1006456-garance-marillier-guillaume-gouix-etc-qui-sont-les-acteurs-de-la-nouvelle-serie-francaise-disparu-a-jamais-14-08-2021/

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More