Ce actori joaca in serialul Emily in Paris

Daca ti-a placut sezonul 1 al serialului Emily in Paris atunci cu siguranta iti doresti sa afli mai multe lucruri despre actorii/actritele ce au jucat in serial.

Emily in Paris beneficiaza de o distributie transatlantica care cuprinde actori din alte seriale cunoscute precum Umbrella Academy sau Gossip Girl. Serialul Netflix pune in scena chipuri familiare dar si chipuri mai putin cunoscute.

Iata care sunt actorii care joaca in serialul Emily in Paris

Lily Collins in rolul lui Emily. Emily Cooper nu este singurul rol emblematic pentru Lily Collins. Actrita anglo-americana a interpretat rolul lui Snow White in Mirror Mirror. Emily in Paris nu este prima comedie romantica in care joaca Lily Collins.

Kate Walsh in rolul lui Madeleine. Madeleine, patroana lui Emily, insarcinata, este interpretata de actrita Kate Walsh care a jucat in numeroase alte seriale populare pe Netflix. Este cunoscuta in special pentru rolul Oliviei Baker, o mama in doliu, in 13 Reasons Why. A mai jucat si in The Umbrella Academy.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce actori joaca in serialul The Watcher?

Ashley Park in rolul lui Mindy Chen. Mindy Chen, prietena lui Emily, este interpretata de actrita Ashely Park, nominalizata la Tony Awards. Park a debutat pe Broadway in Mamma Mia! Apoi a interpretat rolul lui Ani Winter in serialul Tales of the City in 2019.

Samuel Arnold in rolul lui Julien. Julien, colegul de munca dezinvolt al lui Emily este un actor francez si este extrem de cunoscut in Franta. Este al patrulea rol din cariera actorului Samuel Arnold insa datorita farmecului natural a reusit sa isi faca deja un nume in universul cinematografiei.

Lucas Bravo in rolul lui Gabriel. Lucas Bravo, actor care interpreteaza rolul lui Gabriel, vecinul cuceritor al lui Emily, a parut in special in filme din cinematografia franceza. Filmografia sa cuprinde doua seriale.
Camille Razat in rolul lui Camille. In 2018, Camille Razat apare in Friend si in rolul unui agent in filmul The 15:17 to Paris, film al lui Clint Eastwood.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt actorii care joaca in serialul Netflix Fatal Seduction?
You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More