Ce actori joaca in serialul Elite

Descopera toate informatiile necesare despre actorii din serialul Elite.

Elite este un serial spaniol de succes. S-a bucurat de un succes rasunator dupa ce a inceput sa fie difuzat pe Netflix, in 2018. Drama spune povestea elevilor de la colegiul Las Encinas. Elevi care se confrunta cu crime, cu consumul de droguri si relatii complicate. Elite are patru sezoane si Netflix tocmai a anuntat episoade speciale de Craciun care vor putea fi urmarite din 15 septembrie.

SAMUEL GARCÍA DOMÍNGUEZ – ITZAN ESCAMILLA

In al doilea sezon al serialului, Samuel este determinat sa demonstreze ca fratele sau Nano nu este vinovat de uciderea lui Marina. Acesta banuieste ca o prietena veche, Carla, este responsabila de crima.

GUZMÁN NUNIER OSUNA – MIGUEL BERNARDEAU

Miguel Bernardeau a jucat recent in filmul Ola de Crimenes. Si in serialul Sabuesos. Este fiul actritei Ana Duato si al producatorului Miguel Angel Bernardeau. A studiat arta dramatica in Statele Unite ale Americii, la Santa Monica College si American Academy of Dramatic Arts.

Asemanatoare

Care sunt actorii care au interpretat mai multe roluri in…

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cei mai buni actori care au jucat in Peaky Blinders

NANO GARCÍA DOMÍNGUEZ – JAIME LORENTE

Jaime Lorente are in Elite un rol de bad-boy, Nano Garcia Dominguez. In sezonul doi al serialului este principalul suspect pentru moartea tinerei Marina, chiar daca este complet nevinovat. Ca si actor, Lorente este cunoscut pentru rolul lui Ricardo “Denver” din La Casa de Papel. Anul acesta, Lorente va juca in serialul El Cid rolul lui Rodrigo Diaz de Vivar, El Cid.

POLO – ÁLVARO RICO

La sfarsitul sezonului doi aflam ca Polo este cel care a ucis-o pe Marina. Era cel mai bun prieten al fratelui sau, Guzman si iubitul lui Carla. Cu toate acestea, s-a intors la scoala ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat…Alvaro Rico este cunoscut pentru rolul din Velvet Coleccion si All My Guardians Angels.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce actori joaca in Mamma Mia 2

CARLA ROSÓN CALERUEGA – ESTER EXPÓSITO

Ester Exposito interpreteaza rolul lui Carla in serialul Elite. Sezonul 3 urmareste triunghiul amoros care o inconjoara. Exposito a jucat deja in filmele spaniole Tu Hijo, When the Angels Sleep si Locked Up.

 

 

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More