Ce actori joaca in serialul Chernobyl

Lansat pe data de 26 mai, Chernobyl beneficiaza de o distributie de patru stele. Descopera in cele ce urmeaza care sunt actorii care au jucat in serialul Chernobyl.

Ce actori joaca in serialul Chernobyl?

Cum a putut avea loc catastrofa nucleara de la Chernobyl, survenita pe data de 26 aprilie 1986? Cum au administrat autoritatile sovietice aceasta situatie? Acesta este subiectul serialului Chernobyl, un serial difuzat de HBO, alcatuit din cinci episoade. O fictiune captivanta in care Emily Watson, Jared Harris si Stellan Skarsgard joaca rolurile principale. Insa care sunt ceilalti actori care joaca in serial?

Britanica Emily Watson interpreteaza rolul fizicienei Ulana Homyuk. Reperata de catre Lars von Trier in cadrul unei reprezentantii teatrale, devine celebra la doar 29 de ani datorita interpretarii rolului lui Bess in filmul realizatorului danez, Breaking the Waves, in 1996.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce actori joaca in serialul Netflix Glamorous

Jared Harris, un alt britanic care joaca in serial, interpreteaza rolul lui Valery Legasov, un fizician sovietic. In afara de rolul din Resident Evil si Sherlock Holmes, Jared Harris este cunoscut in special pentru rolurile din seriale. timp de trei sezoane, intre anii 2009-2012, interpeteaza rolul lui Lane Pryce in Mad Men inainte de a juca in The Crown (2016).

Stellan Skarsgard inerpreteaza rolul lui Boris Shcherbina, prim ministrul sovietic ce are misiunea dificila de a face lumina cu privire la aceasta catastrofa. Acest suedez, nascut in anul 1951, tatal lui Alexander Skarsgard (True Blood, Big Little Lies) este un chip cunoscut cinefililor. A jucat in numeroase filme realizate de Lars Von Trier: Breaking the Waves (1996), Dancer in the Dark (2000), Dogville (2003), Melancholia (2011).

L-am mai vazut in Will Hunting (1997), in primele doua parti ale filmului Piratii din Caraibe si in Mamma Mia! Here We go again (2018). L-a interpretat in egala masura pe dr. Erk Selvig in filmul Marvel, Thor (2011 si 2013) si in Avengers (2012 si 2015).

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce actori joaca in serialul Netflix The Surrogacy ?

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More