Ce actori joaca in serialul Bridgerton

Daca vrei sa afli mai multe despre actorii si actritele din Bridgerton citeste randurile de mai jos. Bridgerton este un serial popular pe Netflix si dispune de o distributie numeroasa si talentata.

Bridgerton este un serial bazat pe un ansamblu de opt romane apartinand lui Julia Quinn. Romane de iubire bineinteles. La fel ca si in roman, actiunea in serial se desfasoara in anii 1800 si este centrata asupra familiei Bridgerton.

Julie Andrews in rolul lui Lady Whistledown

Lady Whistledown este misterioasa naratoare, fara chip din serialul Bridgerton. Cronica sa prezinta cele mai siropoase scandaluri din inalta societate. Toata lumea cunoaste numele de Whistledown insa nimeni nu ii stie chipul. Veritabila identitate a lui Lady Whistledown devine rapid cel mai mare mister al serialului.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce actori joaca in serialul coreean Sweet Home?

Phoebe Dynevor in rolul lui Daphne Bridgerton

Daphne Bridgerton este fiica cea mare a familiei Bridgerton. Daphne este disperata sa isi gaseasca rapid un sot convenabil. Intalnirea cu Simon, duce de Hastings ii schimba radical viata.

Jonathan Bailey in rolul lui Anthony Bridgerton

Anthony Bridgerton este unul din fratii Bridgerton, cel mai mare dintre frati. Ca si viconte, prima sa datorie este aceea de a-si gasi o sotie si sa se casatoreasca cat mai repede cu putinta chiar daca obiectivul sau principal este acela de a evita aceasta soarta.

Ruth Gemmell in rolul lui Lady Violet Bridgerton

Violet este mama si protectoarea copiilor Bridgerton. Gemmell este o actrita cunoscuta pentru rolurile din Fever Pitch, Utopia si Silent Witness.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt actorii care joaca in Good Grief?

Luke Thompson in rolul lui Benedict Bridgerton

Benedict viseaza sa devina artist. Luke Thompson a jucat in mai multe piese de teatru inainte de a juca in filme si seriale.

Luke Newton in rolul lui Colin Bridgerton

Este un barbat fermecator, glumet si seducator. Se indragosteste de nou venita in oras, Miss Marina Thompson. Joaca rolul lui Ben Evans in serialul The Lodge, pe Disney Channel.

Sursa: https://ayther.fr/la-chronique-des-bridgerton-acteurs/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More