Ce actori joaca in Purple Hearts

Ne-au facut sa plangem, sa ne topim si sa ne dorim sa ne uitam de mai multe ori…in cele ce urmeaza iti vom spune cine sunt Sofia Carson si Nicholas Galitzine, cei doi tineri actori care joaca in acest film care a devenit celebru peste noapte.

Purple Hearts era un film extrem de asteptat de multa lume. Inainte de a fi disponibil pe Netflix, filmul ne-a facut sa ne dorim sa il vizionam din ce in ce mai mult datorita trailerelor partajate pe retelele sociale. Principalii actori din Purple Hearts sunt Sofia Carson si Nicholas Galitzine. Nascuta pe data de 10 aprilie 1993, Sofia Carson este o actrita si o cantareata de origine americana, originara din Fort Lauderdale, Florida. A devenit celebra dupa ce a acceptat roluri in mai multe filme si emisiuni difuzate pe Disney Channel. In 2014, o regasim in Austin&Ally. In acelasi an, Sofia Carson obtine un rol in serialul Faking It al canalului american MTV. Are o aparitie remarcabila in musicalul fantastic Disney, in 2015, Descendants, Pretty Little Liars si mai recent, in Feel The Beat, pe Netflix.

Asemanatoare

Care sunt actorii care joaca in serialul Netflix Fatal…

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce actori joaca in Mamma Mia 2

Nicholas Galitzine s-a nascut pe data de 29 septembrie 1994 in Marea Britanie. S-a facut cunoscut publicului in 2016 datorita filmului Free Dance, apoi a jucat in drama irlandeza Handsome Devil. In 2019, devine unul din personajele principale ale serialului Netflix, Chambers. Dupa ce joaca in a doua parte a francizei, The Craft, in 2021, joaca in Cenusareasa, difuzat pe Prime Video.

Purple Hearts spune povestea lui Cassie, o tanara femeie care viseaza sa devina o cantareata celebra. Il intalneste pe Luke, un marinar marcat pe viata din cauza experientelor prin care a trecut. In ciuda tuturor lucrurilor care ii separa si in ciuda faptului ca nu se cunosc prea bine, decid sa se casatoreasca pentru a beneficia de avantajele acordate militarilor si sotiilor acestora. Insa, atunci cand tragedia loveste, linia dintre realitate si fictiune se estompeaza incetul cu incetul.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cei mai buni actori din serialul1889

Sursa: https://www.programme-tv.net/news/cinema/306708-nos-coeurs-meurtris-qui-sont-sofia-carson-et-nicholas-galitzine-les-deux-acteurs-du-film-de-netflix/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More