Ce actori joaca in filmul Harry Potter

In 2001 a fost lansat primul film Harry Potter, istorie care era deja cunoscuta in intreaga lume datorita cartilor lui J.K. Rowling. In doar 10 ani, au fost realizate 8 filme in care au jucat numerosi actori. Este unul din cele mai indragite sim ai populare filme din istorie. Ce actori joaca in filmul Harry Potter?

Harry Potter

Rolul principal a fost interpretat de tanarul actor Daniel Radcliffe nascut pe data de 23 iulie 1989. Inca din copilarie, Daniel a fost pasionat de teatru. Timp de 10 ani, Daniel a jucat in saga Harry Potter insa a mai jucat si in alte filme. In 2014 joaca in A Young Doctor’s Notebook.

Hermione Granger

Emma Watson s-a nascut intr-o familie de avocati. La varsta de sase ani a castigat un concurs scolar pentru cititorii de poezie. Directorul de casting a dirijat-o spre castingul organizat pentru filmul Harry Potter. In 2009 incepe si cariera de manechin, semnand un contract cu Burberry.

Asemanatoare

Care sunt actorii care joaca in Agents of Mystery?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce s-a ales de actorii din serialul Lost, la 13 ani de la incheierea serialului?

Ron Weasley

Rolul prietenului cu par roscat al lui Harry Potter este interpretat de Rupert Grint. A descoperit castingul pe canalul BBC. Fan al cartilor lui Joan Rowling reuseste sa ii impresioneze pe organizatori. La 16 ani renunta la studii pentru a se consacra carierei de actor.

Tom Felton

Tom Felton este cunoscut pentru rolul lui Draco Malfoy. A dat auditie pentru acest rol la varsta de 12 ani. A fost recompensat cu premiul pentru cel mai bun “villain” din filmele Harry Potter in cadrul MTV Movie Awards din 2010.

Ralph Fiennes

In Harry Potter, Ralph Fiennes interpreteaza rolul Lordului Voldemort. Inainte de a-l intepreta pe diabolicul Voldemort, actorul a intepretat un alt rol negativ, acela al nazistului Amon Goth din Lista lui Schindler, rol pentru care s-a ingrasat 12 kilograme consumand bere. Pentru rolul din The English Pacient a primit numai putin de 9 premii Oscar.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt actorii care au interpretat acelasi personaj in seriale diferite?

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More