Ce actori au jucat in serialul Dexter

Cel mai celebru ucigas in serie s-a reintors in forta de curand. Cu Dexter: New Blood difuzat de Canal+ si Showtime, Dexter Morgan revine in forta pentru al noulea (si ultimul sezon). Ocazia perfecta de a reveni asupra personajelor care au bantuit acest serial cult si sangeros, unul din cele mai celebre seriale ale momentului, cu 16 ani de existenta.

Ce actori au jucat in serialul Dexter?

Dexter Morgan

Personaj al romanelor politiste creat de catre Jeff Lindsay, Dexter Morgan devine vedeta in anul 2006 cu ajutorul serialului botezat Dexter. Un personaj inspirat de la un politist adevarat dublat de un ucigas in serie care a terorizat orasul in anul 1980. Cat despre Dexter, acesta este un expert judiciar care lucreaza pentru institutul medico-legal din orasul Miami si se pricepe de minune sa isi ascunda secretele. In copilarie, a fost martorul uciderii mamei sale…Dexter este interpretat de Michael C.Hall.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cei mai buni actori care au jucat in Peaky Blinders

Debra Morgan

Fiica lui Harry Morgan si sora adoptiva a lui Dexter, Deborah Morgan este inspector de politie in Miami. Ancheteaza diferiti ucigasi in serie si viseaza sa intre in brigada criminala. Va ajunge sa fie promovata detectiv dupa care locotenent. Dexter o conduce pe tot felul de piste false pentru a nu fi demascat pana cand Debra ajunge sa inteleaga cine este cu adevarat.

Angel Batista

Medic legist, este detectiv in Miami si este in cautarea ucigasului in serie care a ingrozit intreg orasul. Chiar daca viata sa sentimentala este un dezastru, este ambitios si munceste din greu. Vrea sa prinda ucigasul cu orice pret.

Vince Masuka

Specialist in criminalistica, Vince Masuka, este un seducator fara pereche. Este un expert, se pricepe sa gaseasca indicii neasteptate si sa isi uimeasca partenerii. Incetul cu incetul, incepe sa il suspecteze pe Dexter de comiterea crimelor pe care le ancheteaza si, acesta din urma, va face tot ce ii sta in putere sa nu fie demascat. Vince este interpretat de C.S.Lee, un obisnuit al serialelor politiste.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce actori joaca in serialul Emily in Paris

Sursa: https://www.fnac.com/Les-personnages-principaux-de-la-serie-Dexter/cp53819/w-4

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More