Ce a prezis Baba Vanga pentru anul 2023?

Baba Vanga, nascuta Vangelia Pandeva Dimitrova, a fost o mistica, clarvazatoare si vindecatoare bulgara, care a devenit cunoscuta in intreaga lume pentru presupusa sa capacitate de a prezice viitorul. Nascuta la 31 ianuarie 1911 in Strumica, in prezent parte a Macedoniei de Nord, Baba Vanga a devenit faimoasa pentru profetiile si prezicerile sale precise, atragand adepti din intreaga lume.

De-a lungul vietii sale, ea a oferit sfaturi si informatii despre o varietate de evenimente, atat personale, cat si globale, ceea ce i-a adus porecla de „Nostradamus al Balcanilor”.

Previziunile facute de Baba Vanga se adeveresc

Clarvazatoarea oarba cunoscuta pentru ca a prezis moartea printesei Diana, atentatele de la 11 septembrie 2001, Brexit si ascensiunea autoproclamatului Stat Islamic a murit in anii ’90, la varsta de 85 de ani. Cu toate acestea, ea a lasat predictii pana in anul 5079 si a facut sute de previziuni in cei 50 de ani de activitate. Haideti sa descoperim cateva dintre ele si sa tragem propriile noastre concluzii!
Profetiile facute de Baba Vanga – Atacurile din 11 septembrie

Una dintre cele mai faimoase preziceri ale lui Baba Vanga a fost cea a atacurilor teroriste din Statele Unite din 11 septembrie 2001. Se spune ca ea ar fi vorbit despre o „mare oroare” care se va abate asupra tarii libertatii, provocand devastare si pierderi de vieti omenesti. Desi detaliile exacte sunt deschise la interpretari, multi cred ca profetia ei a sugerat evenimentele tragice din 11 septembrie 2001.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt legile karmei mai putin cunoscute?

Dezastrul de la Cernobil

Inainte de catastroficul accident nuclear de la Cernobil din 1986, se spune ca Baba Vanga a prezis o „mare catastrofa” care va afecta lumea si va avea efecte de durata asupra mediului si sanatatii umane. Aceasta predictie este adesea atribuita capacitatii ei remarcabile de a percepe dezastrele iminente.

Tsunami din sud-estul Asiei

Se spune, de asemenea, ca Baba Vanga ar fi prezis cutremurul devastator din Oceanul Indian si tsunami-ul din 26 decembrie 2004. Desi nu mentioneaza in mod explicit evenimentul, profetia sa despre un val tsunami care va inghiti o „mare coasta mare, acoperind oameni si orase” se potriveste foarte bine cu evenimentele tragice care s-au desfasurat in acea zi fatidica.

Moartea printesei Diana

Una dintre cele mai citate preziceri ale lui Baba Vanga se refera la moartea tragica a Printesei Diana, pe 31 august 1997. Se spune ca Baba Vanga ar fi prezis moartea unei figuri importante, descrisa ca fiind „o doamna cu flori”, intr-un accident de masina.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce este karma de familie?

Pandemia cu Covid 19

Unii cred ca Baba Vanga a prezis aparitia unui virus mortal care va matura lumea, provocand boli si moarte pe scara larga. Se spune, de asemenea, ca Baba Vanga ar fi prezis o perioada de izolare si carantina la nivel mondial, in timpul careia oamenii vor fi inchisi in casele lor. Cu toate acestea, este important sa abordam aceste predictii cu scepticism si sa recunoastem ca ele pot fi interpretate si atribuite.

La ce ne putem astepta in 2023, potrivit previziunilor facute de Baba Vanga?

Iata cateva dintre profetiile care i-au fost atribuite pentru acest an:

Explozie nucleara

Potrivit clarvazatoarei, o centrala nucleara ar putea suferi o explozie devastatoare, provocand formarea unor nori toxici care se vor raspandi pana in Asia. Aceasta predictie ar putea afecta si Ucraina, deoarece Rusia a preluat controlul asupra centralei nucleare Zaporizhzhya din 2022, iar in jurul acesteia s-au inregistrat deja explozii majore.

Modificarea Orbitei Pamantului

Potrivit lui Vanga, fortele gravitationale de pe alte planete ar putea determina o usoara modificare a traiectoriei Pamantului. Orbita Pamantului in raport cu Soarele se modifica la infinit pe parcursul a zeci de mii de ani, dar o schimbare brusca ar avea efecte devastatoare, cum ar fi accelerarea incalzirii globale.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Cum iti poti purifica karma?

Rusia ca Putere Mondiala

In timpul unei intalniri cu scriitorul Valentin Sidorov in 1979, Baba Vanga a facut o predictie despre razboiul din Ucraina. Potrivit unor surse, clarvazatoarea a declarat ca „toata lumea se va dezgheta, ca pe gheata, cu exceptia unuia care va ramane intact: gloria lui Vladimir, gloria Rusiei”.

Inainte de a muri, Vanga a fost citata spunand ca „nimeni nu va putea opri Rusia” si ca Putin va deveni „stapanul lumii”, potrivit ziarului The Mirror. Ea a prezis, de asemenea, ca Rusia va deveni singura superputere a lumii si a vorbit despre utilizarea armelor nucleare si despre un posibil al treilea razboi mondial.

O noua pandemie

Potrivit viziunilor ei, schimbarile climatice vor juca un rol crucial in aparitia unei noi pandemii. Ea a prezis ca o echipa de cercetatori din Siberia va descoperi un virus mortal care va fi dezghetat din cauza schimbarilor climatice.

Predictiile Baba Vanga sugereaza ca permafrostul se va topi in regiunea siberiana si acest lucru ar putea expune organisme patogene care au dormit de mult timp. Aceasta descoperire accidentala ar declansa o serie de evenimente care ar duce la aparitia unei noi boli periculoase, capabila sa se raspandeasca rapid in randul populatiei.

Sursa: https://www.wemystic.fr/propheties-baba-vanga/

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More