Care sunt zodiile pentru care lucrurile se complica de la jumatatea lui septembrie

Tensiuni, oboseala nervoasa si relatii conflictuale. Saptamana 12-18 septembrie 2022 vine cu o lot de neplaceri pentru trei semne astrologice.

Nervii acestei zodii vor fi pusi la grea incercare in aceasta saptamana

In saptamana 12-18 septembrie nativii din Berbec sunt sub tensiune. Berbecii sunt sfatuiti sa se gandeasca bine inainte de a lua orice decizie. Nativii din Berbec nu trebuie sa se hazardeze, nici sa ia deciziile fara sa se gandeasca bine inainte. Oricum, aceasta perioada este deja destul de obositoare pentru Berbeci. Pentru a trece cat mai rapid cu putinta peste aceasta perioada Berbecii trebuie sa gaseasca cea mai potrivita modalitate de a elimina stresul. Duelul Jupiter/Mercur provoaca epuizare si instabilitate.

Asemanatoare
Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este cea mai subestimata zodie?

Jumatatea lunii septembrie vine cu un lot de conflicte pentru aceasta zodie

Racul avanseaza contra-curent incepand cu a doua jumatate a lunii septembrie si risca sa comita unele greseli daca nu este atenta. Unghiul care ii separa de Mercur in Balanta este de 90 de grade, o configuratie conflictuala, conform astrologilor. Insa, daca va da dovada de diplomatie, Racul va reusi sa evite unele conflicte. Cea mai buna solutie pentru a evita conflictele si neintelegerile este dialogul.

Comunicarea este delicata pentru aceasta zodie

Si la Pesti comunicarea risca sa fie pusa la grea incercare de catre planete. Mare grija la remarcile care risca sa raneasca, care ar putea cauza suferinta apropiatilor dar si tie insuti. Pestii vorbesc cu inima deschisa in aceasta perioada. Insa, Pestii trebuie sa se gandeasca de doua ori inainte de a scoate cuvintele pe gura, pentru a nu rani sentimentele. Astrologii le sugereaza Pestilor sa socializeze si sa exprime tot ce simt. O mare gura de oxigen ii va ajuta in egala masura pe Pesti sa isi recapete increderea in propriile forte. O plimbare in natura, o sedinta de yoga, exercitii de yoga, alege optiunea care iti este pe plac.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este cea mai inteleapta zodie din horoscop

Sursa: https://www.femmeactuelle.fr/horoscope2/vos-previsions-astro/horoscope-la-mi-septembre-2022-sannonce-compliquee-pour-ces-signes-astrologiques-2141000

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More