Care sunt zodiile care vor vedea viata in roz dupa echinoctiul de primavara?

Care sunt zodiile care vor vedea viata in roz dupa echinoctiul de primavara? Zilele sunt mai lungi iar primavara este din ce in ce mai aproape. Dar, pentru trei semne astrologice, echinoctiul de primavara din 2024 rezerva mai multe vesti bune decat pentru altele.

Echinoctiul este un fenomen astronomic care are loc de doua ori pe an si marcheaza schimbarea anotimpului in intreaga lume. Este momentul in care orbita Pamantului se aliniaza cu ecuatorul in jurul Soarelui, astfel incat ziua dureaza exact acelasi numar de ore ca si noaptea. Exista doua echinoctii, unul de toamna si celalalt de primavara, care sunt inversate de la o emisfera la alta.

In urma cu cateva zile, a avut loc primul echinoctiu din 2024. Ora exacta este miercuri, 20 martie, la ora 04:06 dimineata. In acelasi timp cu acest eveniment astral, cunoscut si sub numele de Anul Nou astrologic, Soarele si Neptun se vor conecta, deschizand un nou ciclu, bogat in fantezie.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt caracteristicile unei persoane născute în ianuarie?

Care sunt zodiile care vor vedea viata in roz dupa echinoctiul de primavara?

Berbec

Echinoctiul de primavara este perioada ta. Acest lucru inseamna ca semnul tau marcheaza o noua etapa pentru intregul zodiac, iar tu esti primul care beneficiaza de ea. Asa ca fii cu ochii in patru pentru schimbarile si oportunitatile care ar putea trece pe langa tine. Oricat de indepartate ar parea, ele pot fi cai sigure. Fii aventuros!

Balanta

Soarele va lumina in curand zona ta stelara a iubirii si a relatiilor. Acest lucru ti-ar putea aduce momente romantice deosebite si noi intalniri in aceasta prima luna de primavara. Nu te indoi de faptul ca daca vei intra in modul „vanatoare” in acest sezon, te vei distra de minune!

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai protectoare zodii

Pesti

Sezonul tau astrologic se incheie miercuri, 20 martie 2024, dar vestea buna este ca Soarele va tranzita sectorul tau financiar, aducand energie concreta proiectelor tale. In aceasta primavara, depinde de tine sa actionezi si sa-ti dezvolti latura mai pragmatica si mai asertiva. Nu ezita nicio secunda sa mergi spre ceea ce iti doresti, iti va fi bine.

Ziua echinoctiului de primavara marcheaza, de asemenea, sosirea sezonului astrologic al Berbecului

Da, pentru ca Anul Nou Astral este momentul in care Soarele isi reia cursul ciclic prin zodiac la fiecare 12 luni. Miercuri, 20 martie 2024, el se va reinnoi de aceasta data, dand nastere sezonului primului semn de foc al zodiacului: Berbecul. Acest anotimp se caracterizeaza prin forta sa si prin energia infloritoare pe care o aduce. Nu ezitati sa te folosesti de forta pe care acest semn neinfricat ne-o va imprumuta in urmatoarele 30 de zile!

Sursa: https://www.mariefrance.fr/astro/equinoxe-printemps-2024-astro-signes-impact-956461.html

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More