Care sunt zodiile care vor avea mult noroc in Martie conform zodiacului chinezesc

Astrologia chinezeasca este similara cu cea occidentala cu exceptia semnelor astrologice care sunt reprezentate prin ani si animale specifice. Conform specialistlor in zodiacul chinezesc, unii vor fi mai norocosi in luna martie.

Anul acesta vom intra in anul Tigrului care raspandeste energia curajului, a pasiunii si independentei. Mai multe zodii vor avea noroc in a treia luna a acestui an.

Care sunt zodiile care vor avea mai mult noroc in Martie?

Sobolanul

Cei care apartin zodiacului chinezesc Sobolan sunt inteligenti, buni observatori si reusesc intotdeauna sa iasa din situatii delicate. In Martie in special sansa este mai mult decat oricand alaturi de ei. Sobolanul are toate motivele sa zambeasca in lunile de primavara deoarece va fi norocos atunci cand vine vorba de bani. Expertii in astrologie ii recomanda sa investeasca in sectoare care l-ar putea ajuta in viata profesionala.

Cainele

Asemanatoare
Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai protectoare zodii

Reputat pentru faptul ca ii place sa munceasca si pentru faptul ca este un prieten loial, luna Martie va fi una norocoasa pentru Caine, care a fost pus intr-o situatie delicata din punct de vedere financiar in luna Februarie. Reuseste sa isi onoreze toate datoriile si sa traiasca in liniste.

Iepure

Iepurele se distinge de celelalte semne astrologice prin latura sa introvertita si sensibila. Simte nevoia sa fie remarcat si, in luna Martie se va simti in sfarsit implinit. Iepurele face parte din norocosii lunii datorita faptului ca va avea parte de o intalnire speciala care ii va face inima sa bata cu putere.

Sarpele

Sarpele este un semn astrologic ambitios si va avea in Martie parte de castiguri financiare substantiale pe care va sti sa le investeasca mai departe. Chiar daca nu este una din prioritatile sale, Sarpele va avea parte de schimburi sub semnul seductiei si va avea mai multe piste amoroase. In cuplu, partenera ii va propune ceva iesit din comun…

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt semnele astrologice care debordeaza de energie, nu pot sta locului o clipa?

Sursa: https://www.santeplusmag.com/les-6-signes-du-zodiaque-qui-auront-beaucoup-de-chance-en-mars-selon-lhoroscope-chinois-astrologie-000014536/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More