Care sunt semnele care vor fi binecuvantate cu energie in aceasta saptamana

Sezonul Pestilor a inceput…

Daca te simti mai spiritual si mai conectat cu inima ta sa stii ca acest lucru nu este deloc o coincidenta. Soarele a intrat in Pesti la sfarsitul saptamanii trecute ceea ce nu face decat sa iti sporeasca empatia. Acest semn de apa visator si intuitiv te incurajeaza sa iti depasesti limitele imaginatiei deoarece te asteapta o multime de lucruri minunate, mai multe decat te-ai fi asteptat. Daca faci parte din zodiile de mai jos te poti considera norocos.

Rac

Ai invatat atat de multe lucruri, ai invatat inclusiv cum sa iti gestionezi emotiile si sentimentele. Si, acum ca ti-ai definit limitele, esti pregatit sa vezi unde te va duce iubirea incepand de acum inainte. Nu conteaza prea mult deciziile pe care le-ai luat pana la momentul actual, esti gata sa vezi ce are lumea de oferit.

Asemanatoare
Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este compatibilitatea dintre femeia Scorpion si barbatul Pesti

Capricorn

Pe masura ce vei recapata increderea in sine vei putea accepta schimbarile din viata ta. Continui sa te maturizezi pe zi ce trece. Vei avea o multime de idei saptamana aceasta si vei reusi sa rezolvi o serie de probleme importante.

Pestii vor realiza cat sunt de iubiti si de apreciati. In acest moment, te simti binecuvantat de astre din toate punctele de vedere. Insa, vei fi binecuvantat in egala masura cu multa energie, energie de care aveai mare nevoie in aceasta perioada. Gandindu-te la drumul parcurs pana in prezent, iti vei da seama ca te-ai transformat intr-o persoana demna de a fi ascultata si iubita.

In aceasta saptamana vei constata cu surprindere ca toata lumea din jurul tau vrea sa te asculte, ca prezenta ta ii incanta pe multi, ca majoritatea sunt impresionati de energia pe care o emani. Ai multe de aratat si de oferit lumii, trebuie doar sa inveti sa fii mai deschis.

Ghice ce mai avem pentru tine?  4 semne astrologice nascute pentru a schimba lumea

 

Sursa: https://www.espritsciencemetaphysiques.com/ces-signes-et-ascendants-seront-enchantes-par-les-energies-de-cette-semaine.html

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More