Care sunt ritualurile pentru sezonul Taurului?

Pentru a reveni pe drumul cel bun, nimic nu este mai bun decat stabilirea unor mici ritualuri pe care sa le practici in fiecare saptamana sau chiar in fiecare luna. Iata care sunt diferitele ritualuri pentru sezonul Taurului.

Diferitele ritualuri pentru sezonul Taurului

Taurul este adesea „numai foc si para”, dupa cum spune expresia. Are 1000 de idei pe minut, vrea sa faca totul deodata, in acelasi timp si nu-si ia niciodata timp sa cantareasca argumentele pro si contra.

Rezultatul este ca incepe mai multe proiecte deodata, dar nu le termina niciodata. Nu termina aproape niciodata nimic si asta este o pierdere de timp monumentala.

Ritualurile pentru sezonul Taurului sunt deci foarte importante pentru a reusi sa dirijeze acest semn care poate pleca rapid in toate directiile.

Ritualuri pentru sezonul Taurului – Meditatia

Daca trebuie sa alegi doar unul dintre aceste ritualuri din cauza lipsei de timp, alege meditatia. Daca esti Taur, ai nevoie urgenta sa iti canalizezi emotiile, gandurile, anxietatea si stresul.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt semnele astrologice care debordeaza de energie, nu pot sta locului o clipa?

Cel putin o data pe saptamana (ideal ar fi de doua ori), gaseste-ti un colt de liniste, acasa sau afara, de ce nu intr-un parc, de exemplu. Aseaza-te confortabil pe o perna sau pe un covoras de sport sau de yoga. Asigura-te ca porti haine confortabile, care sunt atat practice, cat si confortabile pentru meditatie.

Daca esti incepator, incepe cu 10 minute de meditatie. Poate ca nu pare mult, dar este deja mult timp pentru un incepator. Daca iti este greu sa te relaxezi si sa iti limpezesti mintea de unul singur, incearca meditatia ghidata (folosind un podcast sau un videoclip).

Citeste o carte pe luna

Intotdeauna in ideea de a invata sa te eliberezi de presiune, unul dintre ritualurile pentru sezonul Taurului este sa te apuci de citit. Odata cu ascensiunea retelelor de socializare, a televiziunii si cu boom-ul telenovelelor, cititul a trecut, din pacate, pe plan secund de multi ani.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt zodiile care vor avea parte de o luna august calma si odihnitoare

Cu toate acestea, este suficient sa incepi sa citesti un roman sau chiar o carte de benzi desenate si vei fi captivat dupa doar cateva zile. Virusul lecturii se molipseste rapid: vei prinde repede gustul lecturii daca iti dai o sansa.

Iti va face foarte bine: iti va permite sa te deconectezi complet, sa uiti de problemele vietii de zi cu zi, punandu-te in propria ta bula.

Consuma mai multe fructe

Asa cum spune proverbul, cultiva „o minte sanatoasa intr-un corp sanatos”. Meditatia si cititul te vor pune pe drumul spre o viata sanatoasa. Iar dieta face cu siguranta parte din ea.

Limiteaza alimentele bogate in amidon si zahar, mai ales seara, si concentreaza-te pe fructe proaspete, de sezon. E bine pentru corpul tau, pentru portofelul tau si pentru planeta. Ce ti-ai putea dori mai mult?

Sursa: https://www.wemystic.fr/rituels-saison-taureau/

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More