Care sunt ritualurile pentru sezonul Taurului?

Nimic nu este mai bun decat sa stabilesti mici ritualuri care sa fie practicate in fiecare saptamana sau chiar in fiecare luna. Iata care sunt diferitele ritualuri pentru sezonul Taurului.

Taurul este adesea „numai foc si para”, dupa cum spune proverbul. Au 1.000 de idei pe minut, vor sa faca totul deodata si niciodata nu-si fac timp sa se aseze si sa cantareasca argumentele pro si contra.

Rezultatul: incepe mai multe proiecte deodata, dar nu le termina niciodata. Nimic nu se face niciodata si este o pierdere de timp monumentala.

Ritualurile pentru sezonul Taurului sunt, prin urmare, foarte importante pentru a tine sub control acest semn, deoarece poate pleca rapid in toate directiile.

Care sunt ritualurile pentru sezonul Taurului? Meditatia

Daca ai timp doar pentru unul dintre aceste ritualuri, alege meditatia. Daca esti Taur, ai nevoie urgenta sa iti canalizezi emotiile, ideile, anxietatea si stresul.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai fidele si mai perseverente zodii

Cel putin o data pe saptamana (de doua ori pe saptamana ar fi ideal), gaseste-ti un loc linistit, acasa sau afara, de ce nu intr-un parc, de exemplu. Fa-te comod pe o perna sau pe un covoras de sport sau de yoga. Alege haine confortabile, practice si placute pentru meditatie.

Daca esti incepator, incepe cu 10 minute de meditatie. Poate ca nu pare mult, dar este deja un timp foarte lung pentru un incepator. Daca iti este greu sa te relaxezi si sa iti limpezesti mintea de unul singur, incearca meditatia ghidata (folosind un podcast sau un videoclip).

Citeste minim o carte pe luna

Tot in ideea de a invata sa te descarci, unul dintre ritualurile pentru sezonul Taurilor este sa te apuci de citit. Odata cu ascensiunea retelelor de socializare, a televiziunii si cu boom-ul telenovelelor, cititul a trecut, din pacate, de multi ani incoace, in plan secundar.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt lucrurile importante pe care trebuie sa le stii despre Gemeni

Dar tot ce trebuie sa faci este sa incepi sa citesti un roman sau chiar o carte de benzi desenate si vei fi captivat dupa doar cateva zile. Microbul lecturii prinde repede: te vei obisnui repede cu el daca iti dai o sansa.

Iti va face foarte bine: iti va permite sa te deconectezi complet si sa uiti de problemele vietii cotidiene.

Mananca mai multe fructe

Asa cum spune proverbul, trebuie sa cultivi „o minte sanatoasa intr-un corp sanatos”. Meditatia si cititul te vor pune pe drumul catre o viata sanatoasa. Iar dieta este, fara indoiala, una dintre ele.

Limiteaza alimentele bogate in amidon si zahar, mai ales seara, si opteaza pentru fructe proaspete, de sezon. E bine pentru corpul tau, pentru portofelul tau si pentru planeta. Ce ai putea cere mai mult?

Sursa: https://www.wemystic.fr/rituels-saison-taureau/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More