Care sunt ritualurile pentru sezonul Scorpionului?

Nevoia de a-ti reîncărca bateriile și de a te odihni devine urgentă. Pentru a te ajuta să faci acest lucru, iată care sunt ritualurile pentru sezonul Scorpionului.

Care sunt ritualurile pentru sezonul Scorpionului?

 

Diferitele ritualuri pentru sezonul Scorpionului sunt esențiale dacă ai resimțit o oboseală persistentă în ultimele săptămâni. Organismul are uneori nevoie de o pauză pentru a se reface. Scorpionul este un semn astrologic temperamental căruia îi place să fie ascultat și respectat. Drept urmare, uneori merg puțin prea departe și au tendința de a spune cu voce tare ceea ce gândesc oamenii, ceea ce le aduce adesea probleme. A avea temperament și a îndrăzni să te exprimi este o calitate valoroasă. Dar trebuie să știi, de asemenea, să te moderezi și să păstrezi lucrurile în perspectivă: nu tot adevărul este bun de spus.

Scrie într-un jurnal

Unul dintre primele ritualuri pentru sezonul Scorpionului este legat în mod firesc de acest lucru. Ținerea unui jurnal ar putea face mult bine acestei zodii.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai norocoase zodii in luna Octombrie

Este ușor de folosit: alege o agendă și notează ce ai făcut în fiecare seară. Cum a fost ziua ta? Care au fost punctele pozitive sau negative? Ce lucruri ai fi vrut să spui sau să nu spui? Aceasta poate fi o modalitate inteligentă de a-ți exprima fără a risca să-i jignești pe cei din jur. Exprimă-te prin scris, oferă-ți libertatea vocii. Este un instrument gratuit și extrem de terapeutic care și-a dovedit deja valoarea.

Începe să desenezi

În aceeași idee, Scorpionii au nevoie să se exprime în diferite moduri pentru a scoate ceea ce au în minte. Arta poate fi o modalitate simplă și ocolitoare de a face acest lucru, în special prin desen.

Poți lua cursuri pentru a învăța în grup sau poți încerca să progresezi pe cont propriu. Oricare ar fi metoda pe care o folosești, ideea este să te exprimi din punct de vedere artistic, să îți scoți la iveală emoțiile astfel încât acestea să nu te înăbușe. Odată ce ai făcut asta, sunt șanse să te simiți mult mai împlinit.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Astrologie: De ce horoscopul incepe cu Berbecul (in martie) si nu cu Varsatorul (in ianuarie)?

Desigur, dacă nu ai nicio afinitate cu desenul, nimic nu te împiedică să găsești o altă activitate artistică aproape de casă, cum ar fi sculptura sau pictura.

Diminuează consumul de cafea

Dacă ești Scorpion, ai deja tendința de a fi dinamic. Așa că băutul cafelei este departe de a fi o necesitate… Dar, ca majoritatea oamenilor, bei prea mult.

Fă testul: numără câte cești de cafea bei pe zi. Adună-le pe parcursul unei săptămâni. Cifra este probabil să fie mai mare decât ai crezut.

Încearcă să fii vigilent, reducând consumul, cel puțin câteva zile pe lună. Ai putea încerca, de asemenea, să înlocuiești acele câteva cești cu ceai.

 

Sursa: https://www.wemystic.fr/rituels-saison-scorpion/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More