Care sunt ritualurile pentru sezonul Pestelui?

2024 abia a inceput dar este deja foarte intens. Odata cu iminenta schimbare de sezon, este imperios necesar ca fiecare semn zodiacal sa ia un nou inceput. Pentru a te ajuta sa faci acest lucru, iata care sunt ritualurile pentru sezonul Pestilor.

Diferitele ritualuri pentru sezonul Pesti

Diferitele ritualuri pentru sezonul Pestilor sunt esentiale daca doresti sa revii pe drumul cel bun dupa acest inceput de an dificil. Pestii au tendinta de a fi anxiosi din fire si le este greu sa rezolve lucrurile atunci cand sunt nelinistiti. Ei pun totul la inima, fac greseli si au tendinta de a intra rapid in panica.

Accepta faptul ca nu esti perfect

Unul dintre primii pasi de facut este direct legat de personalitatea Pestilor: accepta ca perfectiunea nu exista. Chiar si o persoana care pare ireprosabila pe hartie in ceea ce priveste sportul, dieta, munca, familia sau chiar finantele, poate inevitabil sa faca greseli. Si asta nu e grav, e ceva uman. Toata viata ta te-ai straduit in zadar sa atingi perfectiunea, punand mult prea multa presiune pe tine.

Asemanatoare

Ce trasaturi de caracter are o persoana nascuta in Aprilie?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Cum se comporta Varsatorul in iubire

Viata ta nu este o cursa frenetica sau o competitie. Nu-ti pune stacheta prea sus, nu are rost si vei fi primul care va avea de suferit. Daca nu reusesti sa rezolvi lucrurile de una singura, incearca sa vorbesti cu cineva sau chiar sa faci cateva sedinte cu un specialist. Acest lucru nu este sinonim cu slabiciunea sau esecul – cu totii avem nevoie de ajutor in viata noastra. Nu refuza o mana de ajutor.

Apuca-te din nou de sport

In aceeasi ordine de idei, unul dintre ritualurile pentru sezonul Pestilor este acela de a reveni la sport. Alege o activitate care este in acelasi timp distractiva si sportiva, care iti permite sa te descarci si sa te eliberezi.

Ai nevoie sa iti limpezesti mintea. Fa o lista cu hobby-urile si interesele tale pentru a gasi sportul care ti se potriveste cel mai bine. Avand in vedere temperamentul tau, trebuie sa faci un sport care sa iti placa, altfel nu vei fi asiduu. Tenis, dans, culturism, alergare, patinaj artistic, judo, fitness… depinde de tine sa vezi ce te atrage cel mai mult. Nu ezita sa incerci mai multe activitati diferite daca este nevoie.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai protectoare zodii

Purificarea casei

Sa iti pastrezi apartamentul sau casa curata si ordonata este, desigur, esential, din motive de igiena. Dar exista o etapa pe care multi dintre noi o uita: purificarea.

Cu ajutorul uleiurilor esentiale sau al unor simple betisoare de tamaie, iti poti purifica cu usurinta locuinta in doar cateva ore. Nu ne dam seama, dar, de-a lungul lunilor, in casele noastre se acumuleaza multa energie negativa. Aceste unde rele ne „incurca” capacitatea de a gandi constient si ne baga idei proaste in cap. Pentru a remedia acest lucru, ai in vedere purificarea rapida a casei, cel putin o data pe luna. Si asta e tot!

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More